קורונה לגבי ה'מחקרים' המפורסמים כל יום - ידיעה חשובה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
משפט ממש לא נכון
הדבקות הייתה גם אם היו שומרים על כל הכללים,
אבל עדיין רובם נפטרו מחמת נגיף שתוקף את כל העולם, ובכל העולם מתים אנשים ... גם במקומות בהם אין טיפת אדישות.

מצד שני הלחץ, החרדה, ובעיקר הפאניקה יגרמו למשבר נפשי שאף אחד לא יודע מה יהיו תוצאותיו.

לדעתי, צריך לשמור על הכללים, להבין שהמצב הוא בלתי שגרתי,
אבל אין מקום ללחץ, מעולם ולעולם לא מרוויחים ממנו.
לא אתווכח, אבל דעתי האישית שמאחרי פורים רוב ההדבקות הגיעו בגלל אי שמירה על הוראות משרד הבריאות.
(לפני פורים משרד הבריאות שגה שלא הגביל כבר אז את ההתקהלות וכו' והיו נחסכים אלפי נדבקים)

מה שכן, זה כנראה היה בלתי נמנע בגלל שאין ציבור ללא חכמולוגים.

• הוסף לסימניות
בעבר עלו כאן מחקרים שנעשו בכל מיני אוני' עולמיות כאלה ואחרות,
חלקם ידועות כמעניקות אפשרות למתחילים למחקר, וחלקם היו אוני' חשובות יותר,
היום ארגון הבריאות העולמי מפרסם את הנתון הבא, חשוב מאד לכל קוני המחקרים בלא בדיקה

זה נראה כמו פרובוקציה של ארגון הבריאות העולמי בנסיון להסיט את הביקורת שנמתחת כלפיו,
מצטט מה שכתבתי לפני חודש באשכול אחר:
(אגב, סתם אני מאיר הארה, בקרב הקהילה הרפואית אין משקל גבוה כל כך לפרסומים המדעיים של ארגון הבריאות העולמי (הנחיות ומדיניות, כן, מחקרים, נתונים וכאלה לא), במקרה של סתירה בין מחקר שפורסם בכתב עת רפואי נחשב, לקביעה או הנחה של ה-WHO, הפרסום המדעי ייחשב אמין יותר בקרב הרופאים, זהו בס"ה ארגון של האו"ם שמרכז את הנתונים הגלובליים, כך שממש לא בטוח שנתוני הארגון היוו בסיס להחלטות הממשלה).

• הוסף לסימניות
עדיין ממשיכים להשוות את הקורונה לשפעת??
לא השוותי, רק אמרתי שזה ששומעים כ"כ הרבה על אנשים שמתו זה לא ראיה, דבר אחד ברור, שהמתים מקורונה לא הרבה יותר ממתים משפעת לפי מה שמשרד הבריאות אומר לגבי מספר המתים משפעת, רק השאלה כמה היו נדבקים מקורונה לולא הסגר, וגם כמה מהמתים מקורונה באמת מתו מקורונה, וכמו אחוז מהם מתו מהזנחה או מפשיעה.

• הוסף לסימניות
על כל פנים כבר דיברנו בזה בעבר:
אם נסיק שאחוזי התמותה הם נמוכים, אז נצטרך להעלות את אחוזי ההדבקה באחוזים גבוהים, ובסופו של דבר נגיע לאותו מספר מתים.
בלי התלהמות, אני רוצה שתקדישו כמה שניות, אולי תבינו מה שאני טוען.

אחרי שראינו שיש לפחות 200,000 ישראלים שחלו בקורונה, אחרי שראינו שארגון הבריאות העולמי שיקר בתחזיות שלו, הגזים וניפח את אחוזי התמותה, וזה מוסכם על כולנו שאחוזי התמותה מאוד נמוכים.

הבה נחשב מסלול מחדש:
מה שיוצא, שכל מי שאובחן בקורונה יש לו יותר סיכוי שימות מסרטן או שבץ או מחלת לב, ממה שימות מקורונה.
ולמעשה אף אחד לא נמצא בפניקה, מכל שלל המחלות האחרות, כל כך למה ?
כי הסיכוי למות משאר המחלות הוא מזערי.
גם אם יש עשרות אלפי אנשים שמתים כל שנה בארץ משלל מחלות, האדם הפרטי לא מפחד מהמספר המבהיל הזה, כי הסיכוי שבן אדם ימות מהם קטן מאוד.

למה מקורונה אנשים כל מפחדים?
כי ראש הממשלה אמר בטלויזיה שהתמותה היא בין 2- ל4 אחוז,
כי בנט אמר שאחד מכל 5 זקנים שידבק ימות.
מזה אנשים פחדו ובצדק. כל זה התברר כמוגזם ואין לו תפיסה במציאות.

אם נשא קורונה הסיכוי שלו למות מדברים אחרים הוא פי כמה, אז לא אמורה להיות לו פניקה מהקורונה.

מקווה שהובנתי.

• הוסף לסימניות

אחרי שראינו שיש לפחות 200,000 ישראלים שחלו בקורונה, אחרי שראינו שארגון הבריאות העולמי שיקר בתחזיות שלו, הגזים וניפח את אחוזי התמותה, וזה מוסכם על כולנו שאחוזי התמותה מאוד נמוכים.

הבה נחשב מסלול מחדש:
מה שיוצא, שכל מי שאובחן בקורונה יש לו יותר סיכוי שימות מסרטן או שבץ או מחלת לב, ממה שימות מקורונה.
גם אם יש עשרות אלפי אנשים שמתים כל שנה בארץ משלל מחלות, האדם הפרטי לא מפחד מהמספר המבהיל הזה, כי הסיכוי שבן אדם ימות מהם קטן מאוד.

אם נשא קורונה הסיכוי שלו למות מדברים אחרים הוא פי כמה, אז לא אמורה להיות לו פניקה מהקורונה.

מקווה שהובנתי.
את כל זה יכול להגיד רק מי שלא חווה את זה מקרוב
ומאחלת לכם שלא תחוו את זה
כי זה נורא!

• הוסף לסימניות
רוב האנשים באמת אין להם מה לפחד.
אבל, לחשוב שאתה אולי נשא של הוירוס (כי היית ליד חולה מאומת\כי יש לך סימפטומים\כל סיבה שהיא) ולא הלכת לבדוק מתוך התעלמות , הסתובבת והדבקת- יש מצב, עוד אנשים, יכול להיות שזה היה צעירים, אבל במעגל ההדבקה השני יכולים להיות אנשים בסיכון. זאת פשיעה.
לומר שעדיף לא להבדק זו פשיעה
לומר שאין ממה לפחד בגלל שאני מה יקרה לי זו פשיעה.
ועזבו את דעתם של שרי הבריאות למינהם, זו דעת תורה מובהק.

• הוסף לסימניות
לא השוותי, רק אמרתי שזה ששומעים כ"כ הרבה על אנשים שמתו זה לא ראיה, דבר אחד ברור, שהמתים מקורונה לא הרבה יותר ממתים משפעת לפי מה שמשרד הבריאות אומר לגבי מספר המתים משפעת, רק השאלה כמה היו נדבקים מקורונה לולא הסגר, וגם כמה מהמתים מקורונה באמת מתו מקורונה, וכמו אחוז מהם מתו מהזנחה או מפשיעה.
האם גם משפעת נפטרו בבני ברק 45 איש בחודשיים?

• הוסף לסימניות
את כל זה יכול להגיד רק מי שלא חווה את זה מקרוב
ומאחלת לכם שלא תחוו את זה
כי זה נורא!
כשחולה קורונה מגיע לבית חולים בחדר קר עם שמיכה דקה, ולא נותנים לו לאכול ולשתות ומונעים ממנו ביקורים, ושמים אותו על מכונת הנשמה אגרסיבי ש88 אחוז מתים מזה במקום לתת לו חמצן, וצריך לריב עם הרופא על כל תרופה שיכול לעזור, זה באמת מאוד נורא.

• הוסף לסימניות

הבה נחשב מסלול מחדש:

מקווה שהובנתי.
אוקיי,
בוא נזרום איתך,
ומה אתה רוצה להשיג עם הנחות היסוד הללו,
שלא ניזהר? שלא נשמור על כללי הריחוק?
אני פשוט לא מבין לאן אתה חותר.

• הוסף לסימניות
כשחולה קורונה מגיע לבית חולים בחדר קר עם שמיכה דקה, ולא נותנים לו לאכול ולשתות ומונעים ממנו ביקורים, ושמים אותו על מכונת הנשמה אגרסיבי ש88 אחוז מתים מזה במקום לתת לו חמצן, וצריך לריב עם הרופא על כל תרופה שיכול לעזור, זה באמת מאוד נורא.
יאללה צאו מזה
מדברת גם על חולי קורונה שלא הגיעו לבית חולים
וגם כאלו שקיבלו יחס מעולה בבית חולים
מכירה יותר מדי מקרוב
ולא מדברת מהשערות וספקולציות ושמועות וידיעות ברשת..

• הוסף לסימניות
אוקיי,
בוא נזרום איתך,
נשמע שעמום קלאסי

• הוסף לסימניות
ושמים אותו על מכונת הנשמה אגרסיבי ש88 אחוז מתים מזה במקום לתת לו חמצן
סלח לי,
אבל אלו פשוט הבלים,
יש פרוטוקולים מסודרים מתי מנשימים חולה, זה ממש לא משחק ילדים.

• הוסף לסימניות
אוקיי,
בוא נזרום איתך,
טרול רעב, כבר תקופה שהוא לא אכל...
אם זמנך יקר לך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה