זה קניון שפתוח בשבתאו לחילופין
האם מישהי נוסעת היום לזארה בסניף ביג פאשן בגלילות?
אני מתנצלת,זה קניון שפתוח בשבת
אז אף אחד ששומר שבת לא נוסע לשם...
האופציה של מלאי מידות בחנויות בשביל שתדעי אם יש במלאי מידה שאת רוצה, אי אפשר להזמין מהחנות. בלי קשר בסייל המלאי לא תמיד מדוייק..אם אני רואה מוצר
ומנסה לבחור מידה כתוב לי הפריט אזל
ואם אני ממשיכה ומנסה לראות בדיקת זמינות בחנויות
אז הפריט מופיע לי באחד הסניפים
אבל בלי יכולת להזמין אותו.
מה הפשר?
זאת אומרת שאם מופיע לי שיש בביג פאשן אז הגיוני בערך שיש שם את המידה והמוצר,האופציה של מלאי מידות בחנויות בשביל שתדעי אם יש במלאי מידה שאת רוצה, אי אפשר להזמין מהחנות. בלי קשר בסייל המלאי לא תמיד מדוייק..
ברור שאני לא נוסעת לשם,אני לא הייתי מגיעה מרחוק לשם...
היום הסייל מתחיל בחנויות אז אי אפשר לדעת מה ישאר
ובלי קשר הבנתי שזה בעייתי להסתובב במתחם גלילות, היה המון בלאגן סביב שמירת שבת וחנוברור שאני לא נוסעת לשם,
וזה שזארה עצמם מחללים שבת בחלק מהסניפים זה כן בסדר?זה קניון שפתוח בשבת
אז אף אחד ששומר שבת לא נוסע לשם...
אוקי, אני יחליט.וזה שזארה עצמם מחללים שבת בחלק מהסניפים זה כן בסדר?
לקנות מעסק שמחלל שבת - כן
ללכת לקניון שמחלל שבת - לא
תחליטי.
הסיבה שלא נכנסים לגלילות שונה, אתה מוזמן לבדוק לפני שאתה מגיב ככהוזה שזארה עצמם מחללים שבת בחלק מהסניפים זה כן בסדר?
תחליטי.
אתה בטוח שאתה מחללים שבת?וזה שזארה עצמם מחללים שבת בחלק מהסניפים זה כן בסדר?
תחליטי.
לא כל החנויות בביג פאשן פתוחות בשבת.לפי גוגל חלק מהסניפים פתוחים בשבת.
קשה לי להאמין שזאת טעות אבל אולי...
מצ"ב תמונה למשל
מסתבר שאת לוקחת סיכוןפריט שהזמנתי מהאתר והגיע לי אתמול ועכשיו ירד המחיר שלו משמעותי אבל אין בכלל מידות באתר, אני יכולה ללכת לחנות להחזיר ומיד לקנות את זה שוב במחיר של הסייל?
אשמח לדעת ממי שיודע/ת אם זה הגיוני?! והם נותנים לזה?!
אני פשוט לא רוצה לאבד לגמרי את הפריט כי באתר ובחנויות אין מזה בכלל.
תודה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים