עזרה לגבי וויז של הדרן

• פותח הנושא N.O
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי וויז של הדרן כבר 4 שנים בערך
בהתחלה שילמתי על המכשיר (לא זוכר כמה) והתחייבתי ל 3 שנים כפול 20 ש"ח (על הסים)
כשעברו ה3 שנים האינטרנט הפסיק לעבוד, אז ניידתי לסלקום- ועבד מצוין
עכשיו ניידתי ל 019 והמכשיר נחסם
שאלתי: כבר שילמתי על ההגנה, זה לא אמור לעבוד?
תודה

• הוסף לסימניות
תודה אבל לא הצלחתי להבין מה אקטואלי להיום

• הוסף לסימניות
להלן ציטוט של הודעה של משתמש אחר
ואני מצטרף אליו לכל מילה .....

לנו יש גמח למכשירי וויז
לאחר נסיון של כמה שנים אם כל החברות בשוק המסקנות:
דרך המלך חברה מציונת זולה ואמינה אם שירות מציון עלות חד פעמית 100 או 200 ש"ח תלוי בסוג המכשיר ואחמ"כ 20 ש"ח לחודש יש להם שירות נהדר אין הגבלת ג'יגה
הדרן: החברה הכי לא מומלצת בניגוד למה שכל הסוכנים שלהם פה באתר טוענים ואני יסביר 1. עלות המכשיר עולה 700 ש"ח !!!!!! עלות לחודש 20 ש"ח אם הגבלת גלישה של 300 מגה..... ועל חריגה צריך לשלם 5.9 לגיגה (מנסיון 300 מגה בכלל לא מספיק...) המכשיר זולל גלישה כי מערכת הסינון שלהם מחוברת כל הזמן ומתעסקת במכשיר.. מעדכנת.... ומשגעת... 2. שירות מזעזע : השירות שלהם הוא רק דרך אפליקציה שמותקנת על המכשיר.. דבר דבילי לחלוטין כי אם המכשיר לא עובד או שאין גלישה אז איך אני אפנה אליהם ??? החברה לא מפעילה מוקד שירות טלפוני.. סליחה, יש מוקד טלפוני שמתעסק רק במכירות!!! לאחר שהגעתי למנהל החברה הוא אמר שהם סגרו את המוקד כי ...לקוחות ....משגעים... אותם!!!!!!!!!!! זה לא חברה ולא שירות! זה גניבה!!! ולסיום בסוף השלוש שנים אתה חייב לחדש את העיסקה על פי הדרישה שלהם ואם לא אתה מוזמן לרכוש שרפרף לשבת עליו ולבכות על המכשיר שרכשת ב700 ש"ח!!!!!!!!

חברת נטו וויז: היום נקראת חברת יושר יש לי אתם נסיון די קצר עושים רושם מציון השירות הכי טוב לדעתי עלות 20 ש"ח בחודש ללא הגבלת ג'יגה אין לי מושג מה עלות המכשיר כי הוא התקבל לגמ"ח כתרומה.
תודה וקניה מהנה ( ואם קניתם הדרו אז ..מענה....)
לגבי קליטה לא קשור לחברות אלא לאיכות המכשיר ולחברת התקשורת וכמובן לקליטה באזור שבו אתם נוסעים

מה שכנראה קרה לך זה מה שמתואר בציטוט הנ"ל
שמכיוון שאתה לא ממשיך איתם אז הם פשוט נועלים (או יותר נכון הורסים...!!!) לך את המכשיר .

אני לא מכיר את נטו וויז
אני קניתי דרך חברת דרך המלך וממליץ מאוד עליהם
גם יש להם שירות לקוחות טוב
וגם המכשיר עלה לי רק 100 שקל
וגם אחרי 3 שנים אתה יכול לעבור לאיזה חברה שאתה רוצה , והם לא הורסים לך את המכשיר כמו שהדרן עושים !!!!!

מענין אותי מי ממליץ על הדרן ??????

ובאם הוא קורא את זה אשמח אם הוא יוכל להגיב על 3 הטענות הנ"ל (שירות , מחיר - למה לשלם 700 כשבמקום אחר זה עולה 100 , והרשעות האכזרית הזאת - לנעול ולהרוס מכשיר שאדם קנה ב700 שקל במידה ולא ממשיכים איתם)

• הוסף לסימניות
גם לנו נחסם עכשיו טאבלט של הדרן לאחר 3 שנים
למרות שבהצטרפות הבטיחו לנו שאין שום התחייבות אחרי 3 שנים

לדעתי יש מקום לתביעה ייצוגית

• הוסף לסימניות
היו פה בפרוג כמה אשכולות על זה, ואנסה לסכם עד כמה שאני הצלחתי להבין גם מנסיון אישי שלי
ככלל יש חברות סינון שאין להם פקוח רבני, מה שלהדרן יש, ועצם זה שמהם מחמירים יותר זה גם מחשיב אותם יותר [לפחות מזוית ההשקפה שלי]
עלות זולה של מכשיר ב100 ש"ח זה דבר תמוה, יש דעה שזה מכשירים מחודשים
ההגנה זה לא התקנה חד פעמית וזהו, זה כל הזמן מוגן ומסונן, כי אם לא אז תחשוב איך זה שהווייז לא יתעדכן עם המפות

אפשר בהחלט להמשיך על אותו מכשיר עם הסינון שלהם

ומה שכן מעצבן שהם מוחקים את כל האפליקציות הקיימות ככה שאם אני רוצה לנהוג על הווייז בלי עדכונים אז גם זה לא אפשרי, ועוד לא הבנתי למה זה אמור להיות ככה.
אם יש למישהו נסיון לגבי מכשירים מחברות סינון אחרות, אם הם חוסמים אחרי שנגמרת החבילה, אשמח שיעדכן

נ.ב. אין לי שום אינטרסים בהדרן, רק שאני מנוסה קצת, ועדיין מתלבט לגבי ההמשך איתם.

• הוסף לסימניות
הבעיה הכי גדולה שהם הבטיחו משהוא בהצטרפות ( שאין שום התחייבות אחרי 3 שנים) ולא עומדים מאחורי זה בלי להניד עפעף, וכמובן החוסר שרות הנוראי שלהם

• תודה
Reactions: N.O
  • הוסף לסימניות
אז למה באמת לא מתאגדים ועושים משהו???
אני ביקשתי מהם לשדרג למכשיר יותר טוב כי המכשיר שיש לי של הדרן אחרי שנה נהיה מאוד איטי הלכתי לנקודת מכירה שלהם ואמרו לי שאין שידרוג אם אני רוצה זה לעשות מכשיר חדש ולשלם עליו מחדש הגנה וכדו' ולהמשיך לשלם הגנה גם על הישן אפ שמפסיקים את השימוש בו ואי אפשר רק לשדרג למכשיר חדש זה ניצול חסר תקדים
אולי הגיע הזמן לעשות כבר משהו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה