מיקסר לגבי מיקסרים עלומי שם שעולים חצי. יש לכם נסיון? אתם ממליצים בחום או מזהירים בפחד?

• הוסף לסימניות
עברתי את הקנווד- השף והמייג'ור
עברתי קיצ'ינייד
נשברו די מהר.
שקלתי לתקן את הקיצ'נייד- 300 שקל לתיקון, פעם שניה בשנתיים ולא תיקנתי.
הייתי תקופה קצרה בלי מיקסר. קצרה ממש
הקנוודים היום הם לא כמו פעם.

לא קניתי משהו יקר כי מילא ישבר.
קיבלתי ב-2 שקל מיקסר לבמט במבצע כשקניתי תנור
כבר שנה וחצי עם הלבמט - משתמשת בו לפחות 4 פעמים בשבוע כולל בצקים. עובד לי מעולה בינתיים

• הוסף לסימניות
יש כל מיני מיקסרים בשוק, למכירה, שמגיעים משלל מותגים לא ידועים. והמחיר? לפעמים חצי מהמותגים השווים (כמו בוש או קנווד, למשל).
הנה אחד לדוגמה.
מה דעתכם? שווה מאוד וחבל להשקיע יותר, או לברוח כמו מצרעת נגיפית מסוג אבולה?
תודה רבה לכל תגובה.
יישר כוח!
אנחנו קנינו משהו מעין זה .......
אפי' לא נכד של קנווד.......
זה עולם אחר
יקום מקביל.....

• הוסף לסימניות
קיבלתי ב-2 שקל מיקסר לבמט במבצע כשקניתי תנור
כבר שנה וחצי עם הלבמט - משתמשת בו לפחות 4 פעמים בשבוע כולל בצקים. עובד לי מעולה בינתיים
זה?
1656847967048.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לדעתי זה תלוי למה משתמשים עם המיקסר.

מי שאופה חלות כל שבוע וצריכה מיקסר שילוש לה בצק לא כדאי לה להתעסק עם מכשירים סיניים. ללישה צריך לפחות 1200 וואט, ומיקסר סיני שכתוב עליו 1200 וואט הוא במקרה הטוב 900 וואט.

• הוסף לסימניות
קניתי באושר עד ב400 ש"ח לפני לפחות שנתיים, כנראה ששלוש או ארבע. התלבטתי אבל לא ראיתי לנכון להשקיע כמה אלפים על מכשיר כזה. מכינה כל שבוע קילו חלות, בד"כ לא חורגת כדי לשמור על המנוע. בנוסף משמש להקצפות וכדו' ומרוצה מאוד, עושה את העבודה כמו שצריך.
השתמשתי הרבה גם בשייקר שהגיע איתו והפלסטיקה שלו הלכה לפני חצי שנה.
את מטחנת הבשר לא ניסיתי.
בתכלס זה היה שידרוג גדול בשבילי מהבוש. היה כזה סיוט לנקות את הבוש שהייתי מכינה בצקים ביד. המכונה הזאת של muller עובדת עם וו מלמעלה וחוץ מהקערה אין כמעט מה לנקות. משתמשת בו הרבה יותר מאשר הבוש

• הוסף לסימניות
מי שמחפש מיקסר שמכיל הרבה אבל הגדולים יקרים...
אני קיבלתי מתנה לפני יותר משנה מיקסר של סאוטר
עולה אלף ומשהו, תמיד רציתי חברה אחרת, יותר טובה ומומלצת, אבל הופתעתי לטובה!
לש לי כל שבוע 2 קילו לחלות, ועוד עובד קשה על הקצפות של הרבה ביצים), לישות של עוגות ועוד'..
אני מרוצה מאד.

(‏מיקסר PROMIX 10 סאוטר)

• הוסף לסימניות
את הדגמים הזולים של בוש שהלישה מלמעלה מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
קנית בסוף?
רוצה לדעת אם מומלץ
לא קניתי אותו,
בסוף קניתי מיקסר סאוטר בעיקר בגלל המראה... היה בדיוטי פרי ב 200$
משתמשת להכנת בצק עד קילו קמח- מעבר כבר מתחיל לטפס
מצוין להקצפות והפלוס העיקרי הוא באמת שאפשר להשאיר על השיש כי נראה ממש סבבה

‏מיקסר Sauter KMC3000 סאוטר

• הוסף לסימניות
יש למשהו מיקסר של סמוראי הוא טוב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה