יש לנו את המיקסר הזה שווה כל שקל גדול ומכיל המוןןןןןן משתמשת לפחות פעמים שלוש בשבועיש כל מיני מיקסרים בשוק, למכירה, שמגיעים משלל מותגים לא ידועים. והמחיר? לפעמים חצי מהמותגים השווים (כמו בוש או קנווד, למשל).
הנה אחד לדוגמה.
מה דעתכם? שווה מאוד וחבל להשקיע יותר, או לברוח כמו מצרעת נגיפית מסוג אבולה?
תודה רבה לכל תגובה.
יישר כוח!
כבר חמש שנים שאני מחזיק פלטת שבת של החברה הנ"ל. מחממת מצויין. צריך לשמור על הטשולנט שהנוזלים שלו לא יתאדו לגמרי והוא יישרף.החברה הזו ספציפית
Normande
גרועה בכל מה שהיא נוגעת בו.
בלת"קהחברה הזו ספציפית
Normande
האם הוא לש טוב ולא משאיר בפינות הקערה (כיון שהקערה מאוד גדולה). ?יש לנו את המיקסר הזה שווה כל שקל גדול ומכיל המוןןןןןן משתמשת לפחות פעמים שלוש בשבוע
יש לו פונקציות מיוחדות כמו אפשרות להגדיר זמן מסוים ולאחר שניגמר הוא מפסיק לבד
חחחהחברה הזו ספציפית
Normande
עוד אחד...חחח
זה נראה שיווק חכם בהפוכה.
לא הכרתי את החברה ואני רואה כל כך הרבה תגובות חיוביות עליה באשכול בגלל ההודעה הזו.
אין לי מניות שם...חחח
לא הכרתי את החברה ואני רואה כל כך הרבה תגובות חיוביות עליה באשכול בגלל ההודעה הזו.
אני באמת מופתע שיש כל כך הרבה אנשים שמרוצים מהחברה הנ"לאבל הוא יצא נגדה כ"כ חזק, בעוד אני מרוצה ומכירה כמה שמרוצים, שזה באמת מוזר.
חבל, זה נראה שעכשיו המניות עלואין לי מניות שם...
ממש לא!!!החברה הזו ספציפית
Normande
לא משאיר בפינות כלום מצוין ממש לש יותר טוב מכל מיקסר אחר שהיה לי יש לו שתי מוטות לישה ושתהם ביחד משתלטות מצוין על זההאם הוא לש טוב ולא משאיר בפינות הקערה (כיון שהקערה מאוד גדולה). ?
ואם כבר פתגמיםאני קניתי מיקסר של חברה זולה אחרת
המנוע הלך מהר מדי
היו בו גם מטחנת בשר , הסכינים החלידו
היה בו מעבד מזון - הפלסטיק נחרך מהחום
ולבסוף המנוע שבק חיים .
כמו שאמרו צריך כסף לקנות בזול ..
הידידות שלך עם KSP וותיקה מאד, כזכור...יש כל מיני מיקסרים בשוק, למכירה, שמגיעים משלל מותגים לא ידועים. והמחיר? לפעמים חצי מהמותגים השווים (כמו בוש או קנווד, למשל).
הנה אחד לדוגמה.
מה דעתכם? שווה מאוד וחבל להשקיע יותר, או לברוח כמו מצרעת נגיפית מסוג אבולה?
תודה רבה לכל תגובה.
יישר כוח!
אשמח לדעת כמה קילו הוא לש בבת אחת, לא מצאתי בשום מקום.לא משאיר בפינות כלום מצוין ממש לש יותר טוב מכל מיקסר אחר שהיה לי יש לו שתי מוטות לישה ושתהם ביחד משתלטות מצוין על זה
אני עושה 2.5 חושבת שהקיבולת שלא היא 3 לא בטוחה אבל 3 בטוח יכול להיות שיותראשמח לדעת כמה קילו הוא לש בבת אחת, לא מצאתי בשום מקום.
2.5 ק"ג קמח או בצק?אני עושה 2.5 חושבת שהקיבולת שלא היא 3 לא בטוחה אבל 3 בטוח יכול להיות שיותר
יש לי תנור בילד אין שלהם ואני מאד מרוצה.החברה הזו ספציפית
Normande
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים