דרוש מידע לגבי "מעדן הגולן" המתוק והטעים של חברת שטראוס - זהירות בבקשה

• הוסף לסימניות
אשתי כל כך שמחה. חזרתי מהמכולת עם חיוך על הפנים. ענק. כזה שמזיז את האוזניים אחורנית.
לשמחה זו מה עושה? תהתה, ואני הסברתי:
קניתי מעדן הגולן, של שטראוס.
תטעמו, תבינו.
זוכרים את הבאדי של פעם? עם הטעם שהיה ואיננו? אז זה הטעם.
נפלא, טעיםםם, מתוקקק, מלא שוקולד.
אלא שאז נגמרה החגיגה.
הרמתי את הפתקית הקטנה, וגיליתי משהו מזעזע, שמייד רצתי לפה, המעדן עדיין מרוח לי על הסנטר והזקן (נסו פעם לאכול בלי כפית, אח, א-מחייה).
שימו לב:
המעדן הקטן והתמים מכיל... 6.15 כפיות סוכר!!!
6.15 כפיות סוכר!!!
ביחידה אחת קטנה!!!!
זה הזוי!!!
תברחו כמו משוגעים, תודה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשתי כל כך שמחה. חזרתי מהמכולת עם חיוך על הפנים. ענק. כזה שמזיז את האוזניים אחורנית.
לשמחה זו מה עושה? תהתה, ואני הסברתי:
קניתי מעדן הגולן, של שטראוס.
תטעמו, תבינו.
אלא שאז נגמרה החגיגה.
הרמתי את הפתקית הקטנה, וגיליתי משהו מזעזע, שמייד רצתי לפה, המעדן עדיין מרוח לי על הסנטר והזקן (נסו פעם לאכול בלי כפית, אח, א-מחייה).
שימו לב:
המעדן הקטן והתמים מכיל... 6.15 כפיות סוכר!!!
6.15 כפיות סוכר!!!
ביחידה אחת קטנה!!!!
זה הזוי!!!
תברחו כמו משוגעים, תודה.
למה מה קרה? חתמו על הסכם עודפים עם כל הדיאטניות והמכוני כושר? מקבלים אחוזים בטח;)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ומי אוהב קולה? חצי מצופים יענו ,אני אז גם אני וכמה כפיות יש בקולה? שד' ירחם .................
באמת צריך לבדוק ולהיזהר במיוחד לקראת פורים

• הוסף לסימניות
כוס קוקה קולה = 7 כפיות סוכר.
אז מה? לא שותים?
בהחלט כדאי לשים לב כשיש מעדן עם כמות סוכר מוגזמת. אבל מכאן ועד להתרחק מזה כ"כ...

• הוסף לסימניות
תטעמו, תבינו.
20220316_195437.jpg

ובכן מר גלנט הנכבד:
הריני מטיל את האשמה -על קנית המעדן ואכילתו בהנאה רבה- עליך ועל מילותיך.

איך יש לך מצפון?:love::love::love:

• הוסף לסימניות
דרך מתוחכמת למדי לפרסומת;)
שלב ראשון כולם מגגלים לראות מהו המעדן המדובר,
שלב שני יקרה כשיתקלו במעדן בחנות...

אגב, אני נדהמתי לראות שאפילו בלבן (גילה) קטן יש כפית סוכר, ובגילה בטעמים יש הרבה יותר.

• הוסף לסימניות
מיד בדקתי את מה שאני אוכלת תוך כדי:

פסק זמן
חטיף שוקולד חלב מעולה במילוי וופל
וקרם חלב ואגוזים אוורירי
4.75 כפיות סוכר

• הוסף לסימניות
ועל המעדן הזה אין מס הא?
מה הסיפור של המס רק על בקבוקים? שנכיר מוצרים חדשים עתירי סוכר?

• הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים את התווית האדומה "סוכר בכמות גבוהה" במקרר מעדני החלב, בלעדיה לא קונים..
כי טרה ותנובה הורידו סוכר מרוב מעדני החלב הסטנדרטיים והילדים פשוט לא אוהבים אותם יותר, והם הולכים לפח.
אם רוצים נשנוש חלבי ללא סוכר שותים לבן, מי שרוצה מעדן, רוצה סוכר...
אבל מסכימה ש 6 כפיות זה המווון, כנראה לכן זה כל כך טעים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה