כללי לגבי פונט תומך ניקוד

• הוסף לסימניות
לא השתמשתי אף פעם בפונט תומך ניקוד ועכשיו אני זקוקה לשימוש חד פעמי
מה עושים?
אפשר לרכוש פונט יחיד כזה?
אשמח להבהרה וסיוע בענין
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sari tuk;816310:
לא השתמשתי אף פעם בפונט תומך ניקוד ועכשיו אני זקוקה לשימוש חד פעמי
מה עושים?
אפשר לרכוש פונט יחיד כזה?
אשמח להבהרה וסיוע בענין
תודה

מפונטייפ כל פונט סטנדרטי תומך ניקוד.
משאר החברות יש לרכוש במיוחד, במחיר הנע בין פי 8 לפי 11. ברכישת חבילה.
פונט בודד יעלה כ350 שח.
ואי אפשר לרכוש פחות מ2-4 משקלים ממשפחה...
בקיצור אם לא נתמזל מזלך וזה פונט שאין לו משקלים נוספים- עדיף לרכוש חבילה.

(ואם במקרה זה פונט של מסטרפונט, כעת אני מרכז מבצע של1290 ל120 משקלים)

• הוסף לסימניות
ופונט חינמי, אפילו פשוט שתומך בניקוד? לא קיים דבר כזה?
יש לי פונטים של מאסטרפונט, האם אף פונט שלהם לא תומך ניקוד בלי שמשלמים תוספת?
והמחיר שציינת (350) זה של פונטייפ?
שוב תודה, אני פשוט בורה בנושא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sari tuk;816329:
ופונט חינמי, אפילו פשוט שתומך בניקוד? לא קיים דבר כזה?
יש לי פונטים של מאסטרפונט, האם אף פונט שלהם לא תומך ניקוד בלי שמשלמים תוספת?
והמחיר שציינת (350) זה של פונטייפ?
שוב תודה, אני פשוט בורה בנושא

שום פונט מוכר לי לא תומך ניקוד בסתם. אלא אם מדובר בשורה בודדת. שאז רוב הפונטים של פונטביט תומכים בזה. ואולי גם מסטרפונט חלקם. איני יודע.
פונטייפ כאמור תומך ממש. ולא יקר. ממליץ לך מאד לפנות לבקש חרכוש משקחים ספורים.

פונט חינם תומך ניקוד יש כמה פונטים כאלו באתר פרויקט קולמוס.
גגלי פרויקט קולמוס.

• הוסף לסימניות
פונטים מסויימים של מסטרפונט בגירסת טרוטייפ הניקוד סביר בהחלט

• הוסף לסימניות
פונט תומך ניקוד חינמי ומעולה כמו שאמר אליעזר הוא של קולמוס, גגלי ומצאי. כמו כן הם תומכי טעמים מעולים, אך מכולם הייתי ממליץ ביותר (וכן המפתח בעצמו המליץ עליהם) על טעמי-פרנק, וטעמי-דויד, שהם מדוייקים ביותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה