כללי לגבי צבעים

• הוסף לסימניות
בוקר טוב לכולם!

ברצוני לשמוע את דעתכם על הצבעים: שחור וגווניו עד ללבן בשילוב עם אדום (לא בורדו!).
למיתוג - לאיזה עסק זה לוקח אתכם, איזה תחום?
מה זה משדר לכם ברגע הראשון?

תודה לכולם ויום נעים.

קבצים מצורפים

• Capture.JPG
    KB 18.6 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
איפה אתם חבר'ה? אני צריכה אתכם!
ממש חשוב לי.

תודה!

• הוסף לסימניות
פיצריה או מסעדה

הם נוהגים לעשות אדום שלא יהיה לך כיף לשבת שם הרבה זמן זה צבע צועק כזה

• הוסף לסימניות
זה מאוד תלוי מה המינון של הצבעים
לדוגמה:

הרבה אדום עם נגיעות של אפור-שחור - יכול לקחת לכיוון של אוכל (למרות שמקובל להוסיף לאדום צבעים יותר אכילים כמו - כתום, צהוב, ירוק. אז מתאים רק אם זה משהו מאוד בשרי)

הרבה אפור\לבן עם נגיעות מזעריות של אדום - הייטק, עיצוב פנים, אדריכלות

• הוסף לסימניות
אזהרה!

• הוסף לסימניות
חברת בנייה.. "סכנה כאן בונים"..

• הוסף לסימניות
יש באדום הספציפי הזה מוש קצת ילדותי לפי דעתי

• הוסף לסימניות
מסעדה

• הוסף לסימניות
ארומה

• הוסף לסימניות
חברה שמייצרת מוצרי מתכת, אלומיניום וכו'...
סירים וכד'.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אוקיי.
שמחתי לשמוע את דעתכם.
רציתי לבדוק כי יש לי לקוחה קוסמטיקאית ומאפרת שהיא רוצה אדום - שחור. והיא לא מבינה למה זה לא מתאים היא טוענת שזה משדר עיצוב ויופי וכו'.

אני חושבת שהשילוב בין הצבעים האלו לבדם(ובמיוחד בריבוי הצבע האדום) משדר נוקשות וריחוק כשמדובר בשירות של בנ"א עצמאי. לא כשמדובר בחברת ייצור / מסעדה / מותג עולמי. אלא בנ"א שרוצה לשווק את עצמו לציבור. מה דעתכם? מסכימים עם זה?

ובמיוחד שבמקרה הזה - אין שום קשר בין אדום - שחור - אפור לקוסמטיקה ואיפור.

אז זהו, בינתיים, כצעד ראשון, אני שולחת לה את התגובות לכם.

תודה. אשמח לשמוע עוד ;)

• הוסף לסימניות
תציעי לה במקום זה שחור ולבן לבד, בלי האדום...
(אם מתאים לבריף כמובן...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה