לגבי צילומי סטודיו

• הוסף לסימניות
אני מצלמת כבר קרוב לשלוש שנים אחרי שלמדתי בצורה מקצועית עם תעודה.
ועכשיו אני רוצה להתחיל עם סטודיו אמיתי ולא חובבני, עם תאורה, רקעים, כובעים אאביזרים מקוריים הבעיה היא שיש לי חדר די קטן עם אור שמגיע מכיוון דרומי שדי מקשה עלי ולכן אני זקוקה לתאורה.
רציתי עצות וכן שתפנו אותי למקומות בהם ניתן לקנות את הפריטים הללו שיהיו אמינים וזולים
וכן היתה לי עוד שאלה: כמה מקובל היום לקחת עבור תמונת סטודיו?
(עד עכשיו לקחתי על עד 5 תמונות 10 ש"ח לתמונה ומ-5 ומעלה 7 ש"ח לתמונה)
היו שאמרו לי שאני נורא יקרנית....
אשמח לשמוע חוות דעת ולקבל עצה מזקנים....

• הוסף לסימניות
מה את רוצה?
רקעי בד או נייר? צבעוני או לבן?
איזה רוחב הרקע צריך להיות?
האם הציוד יהיה קבוע באותו חדר או כל יום יפתח ויתקפל? האם שיקול האיכסון משמעותי?

בגדול מאוד.
חצובות - אצל מעגל סגור.
מוטות רקע- וילנסקי.
פלאשים- איביי או יד 2. אפשר גדולים ואפשר קטנים.
סופטבוקסים- איביי.
רדיו- איביי
רקעי בד זולים- פוטופריק או מעגל סגור.
רקעי בד איכותיים. - דרורה.
אביזרים קיצ'יים- לא צריך*.

*ואם צריך אז פוטופריק או דרורה.

• הוסף לסימניות
לא צלמת אבל.
לגבי כובעים וכו'.
את פשוט נוסעת לדרום ת"אומחפשת רעיונות שיהיו יפים. (אני לא חושבת שיש רמה של איכות בזה)
לכובעים בעיקר רחוב כפר גלעדי.

• הוסף לסימניות
אפשר לפרט לי ערים בבקשה?

פשוט כנראה שאני לא מספיק מכירה חנויות צילום וכו'
תודה על כל העדכון!
ועכשיו, אני זקוקה באמת לרקעי בד יש לי חדר סטודיו שכרגע כולל עמודון שכולל את כל צרכי הצילום שלי וקיר עליו אני תולה את הרקעים רציתי באמת גם לקבל רעיונות של תליה של רקעים על קיר ללא חצובה (יש לי תינוקות קטנים בבית ואני פוחדת שיפול) וכן שיתקפל כדי שאוכל לנקות אחרי כל סטודיו.
אודה על הענות

• הוסף לסימניות
את יכול לתלות א תהרקעים גם על מוט של וילון .
זה לא באמת משנה, רק שיהיה חזק..

אפשר לקנות מערכת יעודית של חצובות קיר או תקרה אבל זה ספור יקר.

• הוסף לסימניות
תאורה אפשר ליקנות בארץ בכמה מקומות
וילנסקי ביפו
זנדברג בתל אביב
פוטופריק בתל אביב
ועם את בירושלים יש גם את פוטו פריזמה
רקעים יש בכל המקומות אבל רקעים עם ציורים שמעתי על דרורה
אביזרים קונים בכל מקום
בקשר למחיר לא ראינו את הצילומים שלך אז אי אפשר לדעת עם זה יקר או זולץץץ המחיר תלוי במוצר... עם אני יקך מחיר כזה זה יהיה מחיר מיתחת למינימום האפשרי אבל את צריכה ליראות כמה את שווה ולידרוש לפי כמה שמגיעה לך ועם אין לך לקוחות במחיר הזה זה אומר שזה יקר ועם יש לך לקוחות אפשר לעלות מחיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה