לגבי שחזור כונן

• הוסף לסימניות
לצערי הרב כל הכונן די שלי נעלם מהמחשב, ומבירור במעבדה אומרים שהעלות תעלה 6000 ש"ח, מכיון שניזוק מבפנים, חשבתי שאם אשיג את הקופסה של ההרדיסק ועליו אשים את הזכרון של הקופסא השבורה, יתכן וזה יוכל להיות פתרון, מבירור כאן בארץ אין כזה , כי זה קצת ישן _כ3 שנים וחצי), אולי למישהו יש את הדגם הזה בלי שימוש ומעוניין למכור לי?
זה הדגם-
SEAGATE
DESKTOP HDD
2000GB
אשמח לכל מידע...

• הוסף לסימניות
לצערי הרב כל הכונן די שלי נעלם מהמחשב, ומבירור במעבדה אומרים שהעלות תעלה 6000 ש"ח, מכיון שניזוק מבפנים, חשבתי שאם אשיג את הקופסה של ההרדיסק ועליו אשים את הזכרון של הקופסא השבורה, יתכן וזה יוכל להיות פתרון, מבירור כאן בארץ אין כזה , כי זה קצת ישן _כ3 שנים וחצי), אולי למישהו יש את הדגם הזה בלי שימוש ומעוניין למכור לי?
זה הדגם-
SEAGATE
DESKTOP HDD
2000GB
אשמח לכל מידע...
ליודע אם ענו לך בפורום תכנות בכל אופן שאלתי היום טכנאי שמשחזר דיסקים והוא אמר לי שכמה שהכמות זיכרון יותר גדולה בדיסק קשיח אז עלות השיחזור עולה יותר: 1 טרה עולה בערך אלף 2 טרה 6000 אלף ו4 טרה יכול להגיע ל10.000 ולכן מומלץ לחלק את הדיסקים ולא לקנות דיסק אחד של 2 טרה אלא 2 של 1 וכן הלאה... בכל אופן מומלץ תמיד לבדוק את תקינות הדיסקים יש תוכנה שבודקת בשם sentinel באתר שלהם יש אפשרות להוריד גם גירסה חינמית לבדוק מידי פעם שהדיסקים נמצאים על 100 אחוז.... וכמובן לגבות את כל החומר...

• הוסף לסימניות
.... וכמובן לגבות את כל החומר...[/QUOTE]
כ"כ נכון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה