לגבי שחזור כונן

• הוסף לסימניות
לצערי הרב כל הכונן די שלי נעלם מהמחשב, ומבירור במעבדה אומרים שהעלות תעלה 6000 ש"ח, מכיון שניזוק מבפנים, חשבתי שאם אשיג את הקופסה של ההרדיסק ועליו אשים את הזכרון של הקופסא השבורה, יתכן וזה יוכל להיות פתרון, מבירור כאן בארץ אין כזה , כי זה קצת ישן _כ3 שנים וחצי), אולי למישהו יש את הדגם הזה בלי שימוש ומעוניין למכור לי?, ובכלל שייך לעשות כזה דבר, או שזה רעיון מופרז לגמרי?
זה הדגם-
SEAGATE
DESKTOP HDD
2000GB
אשמח לכל מידע...

• הוסף לסימניות
לצערי הרב כל הכונן די שלי נעלם מהמחשב, ומבירור במעבדה אומרים שהעלות תעלה 6000 ש"ח, מכיון שניזוק מבפנים, חשבתי שאם אשיג את הקופסה של ההרדיסק ועליו אשים את הזכרון של הקופסא השבורה, יתכן וזה יוכל להיות פתרון, מבירור כאן בארץ אין כזה , כי זה קצת ישן _כ3 שנים וחצי), אולי למישהו יש את הדגם הזה בלי שימוש ומעוניין למכור לי?, ובכלל שייך לעשות כזה דבר, או שזה רעיון מופרז לגמרי?
זה הדגם-
SEAGATE
DESKTOP HDD
2000GB
אשמח לכל מידע...
מה שכתבת זה לא דגם.
לא מומלץ לעשות את זה לבד אם אתם לא מכירים.

• הוסף לסימניות
תשקיע המון זמן ואנרגיה וכסף
ומסופקני אם יצא לך משו מזה

ראשית
מדובר (ניחוש מושכל) בST2000DM00X
אחד הקשים ביותר
וצריך הרבה מאד פרקטיקה עד שתגיע להחלפה מוצלחת

שנית
גם אם תצליח
כמעט בוודאות שתצטרך ציוד מיוחד בכדי שתוכל לקרוא את החומר
דהיינו
יכול מאד שההחלפה היתה מוצלחת (גם אחרי הרבה נסיונות ופרקטיקה)
אבל לא תדע את זה
מכיוון שברמת מחשב זה ייראה לך כלא מוצלח

דבר נוסף
צריך לדעת למצא דיסק תואם
שני דיסקים אותו דגם
שלך ייראה כמתאימים
ובכל זאת לא יתאימו

ויש עוד נקודות שאכמ"ל

שורה התחתונה
אם החומר בפנים לא שווה את ההשקעה של משחזר מידע מקצועי
חבל על הכסף המאמץ והאנרגיה שתבזבז על זה

• הוסף לסימניות
STUDIO BIT
בקשר למה שכתבת כאן:
"והוא אמר לי שכמה שהכמות זיכרון יותר גדולה בדיסק קשיח אז עלות השיחזור עולה יותר: 1 טרה עולה בערך אלף 2 טרה 6000 אלף ו4 טרה יכול להגיע ל10.000"

אין לי הרשאות להגיב שמה
אז אגיב כאן

אני חייב לציין שמדובר בתמחור הזוי שלא שמעתי עליה בחיים
מאף משחזר מידע בארץ ובעולם

[ההסבר היחיד שיכול להיות
שהוא לא מבצע בעצמו את השחזורים
והוא גם חיים הרי להרוויח
]

נערך לאחרונה ב:
  • תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
STUDIO BIT
בקשר למה שכתבת כאן:
"והוא אמר לי שכמה שהכמות זיכרון יותר גדולה בדיסק קשיח אז עלות השיחזור עולה יותר: 1 טרה עולה בערך אלף 2 טרה 6000 אלף ו4 טרה יכול להגיע ל10.000"

אין לי הרשאות להגיב שמה
אז אגיב כאן

אני חייב לציין שמדובר בתמחור הזוי שלא שמעתי עליה בחיים
מאף משחזר מידע בארץ ובעולם

[ההסבר היחיד שיכול להיות
שהוא לא מבצע בעצמו את השחזורים
והוא גם חיים הרי להרוויח
]
אם הלך הראשים של הקורא... אבל לשיחזור סקטורים זה באמת יותר זול אבל עזוב אחי לא מבין שקל בזה...

• הוסף לסימניות
אחרי הנ"ל , אלו עוד אפציות נשארו לי? החומר חשוב לי מאוד

• הוסף לסימניות
אלו עוד אפציות נשארו לי?
יש כאן פרדוקס מסויים
מצד אחד אתה רוצה לעשות זאת עצמאית
שיעלה לך הרבה יותר כסף מאשר שתשלח למומחה
שיש לו כבר את הפרקטיקה והציוד היקר הנדרש לזה
אבל אתה אומר שיקר לך
ומצד שני כותב
החומר חשוב לי מאוד
לא סתם חשוב
אלא חשוב מאד
אז...

• הוסף לסימניות
אם החומר באמת חשוב לך אני יכול להמליץ לך על חברת טיקטק.
הם בין המובילים בעולם בשחזור מידע ולפי דעתי המחירים שלהם לא גבוהים מנסיון של כמה פעמים.
הם אוספים ממך את הדיסק עושים בדיקה ונותנים לך הצעת מחיר. על זה הם לוקחים משהו כמו 150שח ומתקזז אם כן תבחר לעשות את השחזור דרכם.

• הוסף לסימניות
זה לא פרדוקס..., כי לרגע לא חשבתי לעשות זאת לבד, אבל מכיון שבחברה אחת ששלחתי אמרו לי שצריכים להביא חלקים מחו"ל וכו', אז הבנתי שכל העבודה הזאת מייקרת את העבודה, אז חשבתי שאם אביא את החלקים בעצמי ואתן למומחה , יוזיל לי משמעותית... אבל הבנתי שגם זה לא כזה פשוט,
וכן , שמעתי על טיק טק , אני עוד בבירורים, אשמח אם תוכל לכתוב לי בערך כמה עלה לך שחזורים שלהם, שיהיה לי הערכה.. תודה

• הוסף לסימניות
וכן , שמעתי על טיק טק , אני עוד בבירורים, אשמח אם תוכל לכתוב לי בערך כמה עלה לך שחזורים שלהם, שיהיה לי הערכה.. תודה

בשחזור אי אפשר להשוות מחירים . כל מקרה לגופו.
המחירים היו בין 1500 שח לשחזור HD תקול ולכמה עשרות אלפי שח לשחזור מיוחד.

• הוסף לסימניות
זה לא פרדוקס..., כי לרגע לא חשבתי לעשות זאת לבד, אבל מכיון שבחברה אחת ששלחתי אמרו לי שצריכים להביא חלקים מחו"ל וכו', אז הבנתי שכל העבודה הזאת מייקרת את העבודה, אז חשבתי שאם אביא את החלקים בעצמי ואתן למומחה , יוזיל לי משמעותית... אבל הבנתי שגם זה לא כזה פשוט,
ממליץ לך לבקש הצעת מחיר בפרטי מ @משחזר מידע, המחירים הוגנים, והשיחזור מקצועי ביותר, ולא נראה לי שהוא צריך לייבא חלקים כלשהם מחו"ל... הם ככל הנראה קיימים אצלו במעבדה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה