כללי לגבי שיווק שלי כגרפיקאית

• הוסף לסימניות
שלום
האם מישהו יודע על אתר/מאגר או כל דרך אחרת
שהיא מוצלחת ויעילה כדי שאוכל לפרסם את הסטודיו שלי לגרפיקה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש אתר דיוק

אני לא יודעת איך השם שלי השתרבב לשם
אבל מידי פעם מתקשרים אלי דרך זה שאני מופיעה שם באתר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ניתן לפתוח בלוג ולרשום מדריכים לעיצוב ולמתג את עצמך כאחת שמבינה בתחום.

עוזר פלאים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shlomi;710487:
ניתן לפתוח בלוג ולרשום מדריכים לעיצוב ולמתג את עצמך כאחת שמבינה בתחום.

עוזר פלאים.

רצוי שגם אכן תבינ/י בתחום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;710530:
רצוי שגם אכן תבינ/י בתחום.

תתפלאי לשמוע שישנם כמה בלוגרים שאין להם מושג, הם מתרגמים מדריכים מחו"ל והופכים למאסטרים (עד שהלקוח מגיע :cool:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shlomi;710751:
תתפלאי לשמוע שישנם כמה בלוגרים שאין להם מושג, הם מתרגמים מדריכים מחו"ל והופכים למאסטרים (עד שהלקוח מגיע :cool:)

ואז הם הופכים למאכערים?

• הוסף לסימניות
את צריכה לחשוב קודם מי קהל היעד שלך, ולפי זה לבחור את דרכי השיווק.
אם קהל היעד המרכזי שלך הוא חרדי, לא הייתי טורחת סביב אתרים חילוניים למהדרין כמו אקספלייס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה