התייעצות לגב ההנחה ברב קו...

• הוסף לסימניות
כדי לעדכן צריך חשבון חשמל/מים,מה תעשה בחורה מעל 18 שגרה עדיין בבית הוריה?דורשים שהחשבון יהיה על שמה אם לא לא מעדכנים את ההנחה!הזוי!דורשים להביא תצהיר עו"ד אם אין את המסמכים הנ"ל,מישהו יודע מה ניתן לעשות??

• הוסף לסימניות
לא הבנתי איזו הנחה מדובר?
תצהיר מעו"ד אינו מסובך, יש כמה וכמה עו"ד של חוזים שיעשו את זה ואולי בחינם.
אגב, דיין ברבנות הוא שוה מעמד לתצהיר, ובודאי יסכים בחינם.

• הוסף לסימניות
של חצי מחיר בערים מסוימות

• הוסף לסימניות
מנסים שוב ונציג אחר מאשר
כך היה אצלי, כתבתי להם בחזרה במייל רק 5 מילים: אבל אני גר אצל ההורים !!!
וענו לי תעלה שוב ותקבל, וכך היה.

• הוסף לסימניות
בכל מקרה תצהיר מעו"ד לא אמור להיות דבר כ"כ מסובך

• הוסף לסימניות
באותו מייל שקיבלנו את התשובה השלילית
או שבעצם אני מבין שלא עשיתם את זה באתר?

• הוסף לסימניות
היא הלכה פיזית לחברה של האוטובוסים ושם לא הסכימו,פשוט מרובעים

• הוסף לסימניות
אני העליתי על 2 ילדים מעל 18, ספח ת"ז של ההורים וחשבון ארנונה או מים ועבר חלק!

• הוסף לסימניות
אולי שתצרף ת.ז. של ההורים + ספך שרואים שהיא רשומה שם ושתנסה דרך האתר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה