- הוסף לסימניות
נכתב ע"י veredb;517868:הייתי מגדילה קצת את קוביות הפסיפס ומקטינה קצת את המילה פסיפס שיהיה יותר מעניין
ופחות נדוש
נכתב ע"י הרשל'ה;517909:בקצרה:
צורניות: יפה, אך מורכב מדי. 3-4 אלמנטים יספיקו (אישית, אהבתי את מעוגלי הפינות יותר).
צבע: בויזואל אין הערות, בטקסט חובה משהו דומיננטי יותר (באחד מצבעי ביסוד - לא גוונים מורכבים המקשים על הזכירות).
טיפוגרפיה: זה שהשם הוא "פסיפס", לא אומר שהפונט חייב להיות מקראי. הנושא הוא עדיין לפני הכל "עיצוב גרפי" - ולא "ארכיאולגיה כנענית" / "מגילות ים המלח"...
שורת תואר: טכנית, להרחיק מהשם. עיצובית, משקל אחר של הפונט הראשי (לא זה הנוכחי כאמור) יועיל מאד ל"הידוק" החבילה.
בהצלחה.
נכתב ע"י ort;518594:זה נחמד מאוד- אבל אם את רוצה מקוריות-
הייתי מציעה לך להרכיב את המילה "פסיפס" בעצמה מריבועי פסיפס... זה נשמע לי חמוד ומעניין מאוד- וגם מקורי, לא?
בהצלחה.
נכתב ע"י סתם;518730:מתקדם יפה!!
הראשון קצת לא קריא,אבל מושקע ויפה
השני חמוד!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים