לגו מגה בלוקס

• הוסף לסימניות
אני כבר אחרי הקניה... ומאוכזבת מאד!!
קניתי את הגודל הבינוני והם פשוט לא מתחברים אחד לשני! אם מרימים את הקוביה זה פשוט מתפרק.
זה חברה איכותית מקנדה וקניתי עוד תוספת של ערכות... הכל בשביל האיכות "ששוה להשקיע" וסכום לא מבוטל בכלל!
אחרי שכבר שיחקו בזה אין לי אפשרות להחזיר אבל אולי יש עצה??

• הוסף לסימניות
לא כ"כ נעים לי לאכזב, אבל ענית את התשובה בעצמך:
נכתב ע"י דינה די;1085025:

אני למדתי שבדברים האלו אין חכמות. או מקורי - ז"א של חברת לגו
או שאת קונה מוצר שאולי יהיה מוצלח מאד ואולי דפוק מאד. עניין של מזל בקופסא ספציפית

• הוסף לסימניות
מגה בלוקס זה חברה איכותית קנדית לא סינית זולה
המחיר גבוהה יחסית ולא חשבתי שההבדל בינה ללגו כ"כ משמעותי במיוחד שההפרש במחיר לא היסטרי...
בחנות שהייתי (בשיא הלחץ בערב יום כיפור) אפילו לא החזיקו לגו מקורי... אז קניתי את ההכי טוב שהיה.. :(
יש מה לחזור א ליהם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;1085027:
לא כ"כ נעים לי לאכזב, אבל ענית את התשובה בעצמך:
אני למדתי שבדברים האלו אין חכמות. או מקורי - ז"א של חברת לגו

לא מדויק.
לא כל חיקוי הוא גרוע...

הדופלו של מגה בלוקס - גרוע! לא מחזיק מעמד בכלל!
הלגו הקטן של מגה בלוקס - מוצלח מאד! יש לי כמה וכמה חבילות ואני מאד מרוצה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דינה די;1085025:
אני כבר אחרי הקניה... ומאוכזבת מאד!!
קניתי את הגודל הבינוני והם פשוט לא מתחברים אחד לשני! אם מרימים את הקוביה זה פשוט מתפרק.
זה חברה איכותית מקנדה וקניתי עוד תוספת של ערכות... הכל בשביל האיכות "ששוה להשקיע" וסכום לא מבוטל בכלל!
אחרי שכבר שיחקו בזה אין לי אפשרות להחזיר אבל אולי יש עצה??

כנ"ל קרה לי אותו סיפור בדיוק!
מה שעשיתי השגתי משטח כזה עם עיגולים שמועד לבנות על זה. (גודל 50*50 - לגו מקורי)
ועל זה הילדים בונים ואז יש לזה בסיס וזה מחזיק איך שהוא.
וחיברתי באותה קופסא גם את המגה בלוקס הגדולים שניתן לחבר מתחתם את הקטנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דינה די;1085042:
מה זה הגדולים ומה זה הקטנים?

התמונה פה זה הגדולים.
מתחת אפשר לבנות עם המגה בלוגס הדפוקים בגודל של דופלו ממוצע.
והמשטח זה משהו כמו בתמונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1085037:
לא מדויק.
לא כל חיקוי הוא גרוע...

הדופלו של מגה בלוקס - גרוע! לא מחזיק מעמד בכלל!
הלגו הקטן של מגה בלוקס - מוצלח מאד! יש לי כמה וכמה חבילות ואני מאד מרוצה!

אז הלך לך.
אני קניתי פעם בחנות ידועה וטובה שתי קופסאות של לגו של חברת מגה בלוקס. אחד היה מעולה והשני דפוק. כשחזרתי הסבירה לי המוכרת שלחברת לגו יש שטאנץ אחיד לכל החלקים וחלקים שקנית לפני 20 שנה ואלו שתקני עוד 20 שנה - יתאימו ויתחברו בינהם כי הם אותו דבר בדיוק. לתוספת דיוק יש לחברה משקל מדויק מאד ששוקל כל אריזה במדויק. אריזה ששוקלת גרם אחד יותר - יוצאת מפס היצור כי זה אומר שיש שם חלק לא מדויק.
ואילו בשאר החברות אין את ההקפדה הזו על הדיוק המירבי ולכן או שהלך לך או שהלך לך הכסף

• הוסף לסימניות
לי יש דופלו של מגה בלוקס - מעולה ממש!
זה אומר שהלך לי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה