לגו מגנט

• הוסף לסימניות
היינו בשבת אצל קרובי משפחה והם סדרו לנו דירה של משפחה חוצניקית. היה להם בבית משחק שהעסיק את הילדים מאוד - משחק הרכבה כזה חצי שקוף, מפלסטיק, שהחלקים מתחברים ביניהם בעזרת מגנטים.
נזכרתי שראיתי באיזו כתבה בעבר במשפחה שיש משחקים יהודיים וזה ביניהם - להשיג בחו״ל. אבל אולי בכל זאת מישהו יודע איפה משיגים את זה בארץ?

(מרוב ׳משקעים׳ שיש לי להלן הודעה רשמית: חברת המשחקים הזו לא היתה, וגם כעת איננה, לקוחה שלי. מי שמכיר אותה מוזמן להפנות אותם אלי, אני צופה להם פוטנציאל יפה כאן בארץ...)

אשמח לכל מידע והילדים שלי עוד יותר.

תודה.

• הוסף לסימניות
תראי,
משחקים האלה נמכרים בארץ במחיר כפול מזה שבחו"ל
ככה שבכל מקרה - עדיף "לייבא" אותם פרטי אלא אם כן את מוכנה לשלם על משחק מאתיים ש"ח במקום שמונים ש"ח בערך
מנסיון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;1068179:
(מרוב ׳משקעים׳ שיש לי להלן הודעה רשמית: חברת המשחקים הזו לא היתה, וגם כעת איננה, לקוחה שלי. מי שמכיר אותה מוזמן להפנות אותם אלי, אני צופה להם פוטנציאל יפה כאן בארץ...)
/QUOTE]
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה