• פותח הנושא mig
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
היכן קונים דלי בסיסי של לגו,
עם לפחות 400 חלקים כולל משטחים ואנשים במחיר הכי זול??

(הכוונה למקורי דווקא)

• הוסף לסימניות
יש כרגע מבצע בכבר השעשועים, על קופסא בסיסית די מעניינת.
באופן כללי כדאי לקנות בחו"ל כיון שבארץ המחירים לא הגיוניים.
(בחו"ל המחיר הממוצע לפריט:2-2.5 ₪ בארץ: 7-7.5 )

• הוסף לסימניות
בסוף קנינו בפיראט האדום,
יצא לנו 1200 חלקים ב390 ש"ח.

לא יודעת עד כמה זול זה נקרא.
(היה מבצע על קניה מעל 150 ש"ח דלי לגו ב150 ש"ח אז קנינו שני סוגים)

מה שאני מחפשת עכשיו זה איך להביא מחו"ל את הדלי עם המשטחים והאנשים,
יש לי מספרי דגמים, וכן אם אני רוצה להזמין ערכות מסוימות אם אפשר בארץ או רק מחו"ל?
ואיך אתם מביאים משם??

• הוסף לסימניות
כל המשפחה שלי גרים בחו"ל- אני מזמינה לכתובת של דוד שלי, והוא מביא לי את זה...

• הוסף לסימניות
את מתכוונת ללגו או דופלו?
(שניהם של חברת לגו, ההבדל בגדלי הקוביות).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KR;1140661:
את מתכוונת ללגו או דופלו?
(שניהם של חברת לגו, ההבדל בגדלי הקוביות).

לגו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1140591:
כל המשפחה שלי גרים בחו"ל- אני מזמינה לכתובת של דוד שלי, והוא מביא לי את זה...

אין לי שם משפחה, כך שזה לא רלוונטי,
ולבקש מאנשים להביא דבר עם נפח ומשקל כמו לגו - זה קצת הרבה יותר ממוגזם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה