כללי לגלופה נוספת

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.2 MB · צפיות: 13
  • 2.jpg
    1.8 MB · צפיות: 7
  • לכידה.JPG
    KB 233 · צפיות: 8
  • 4.jpg
    KB 142.9 · צפיות: 10
  • 5.jpg
    KB 174.9 · צפיות: 15
  • 6.jpg
    1.3 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
עיצוב מוזר חסר יציבות ונשמה.

בעייתי מבחינת ביצוע בגלל הגלישות המאסיביות

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, אני אוהב שזה לא בסגנון הרגיל והצפוי, דיי שובר את הקו שהולך פה.
הדוגמא הגלית בהחלט מוסיפה, אבל אולי כדאי להוריד את צלב החיתוך מהשדרה ולהשים שם את מספר הכרך או משהו?

• הוסף לסימניות
שים לב דוד שאין קשר גרפי בין השדרה והכריכה. 2 עיצובים שונים לגמרי.

• הוסף לסימניות
נראה יפה מאוד ולשיעורי בית זה יפה מאוד מאוד מאוד
אהבתי אין מה לומר
אגב כששוברים דברים נוצרים דברים חדשים...;)

• הוסף לסימניות
אין בעיה לשבור מוסכמות,
אבל יש כאן איזה ערוב סגנונות שלא כ"כ משתלב ביחד

• הוסף לסימניות
אני לא אתיימר להבין בזה (הגרפיקה שאני עושה מתמקדת בתחום שונה לחלוטין) אבל בעיניים אובייקטיביות - כל האלמנטים יפים אך ביחד זה קצת מבולגן. הפריע לי העיצוב המודרני יותר של הגלים (שאהבתי מאד מאד) מצד אחד, עם האיזור בו נמצא שם הספר שהוא סגנון לגמרי שונה (אפשר שונה אם זה משתלב אך כאן זה צורם), ואז בשדרה שוב סגנון חדש...

לדעתי שמור את כל הסגנונות וצור מכל אחד דוגמא משל עצמו :)
כי כל דוגמא בפני עצמה יפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה