נכתב ע"י אליהו פריד;400685:צמרת: זה בדיוק מה שאמרתי.
קורל הוא כלי למעצב לביצוע רעיונות (פירסומיים, עיצוב שיש בו ממש, עיצוב שיודע להעביר מסר)
אילוס' הוא כלי לאפשר לאנשים לרמות את עצמם שהם יודעים מה הם עושים ע"י שימוש באפקטים ושיכנוע עצמי של "אני לבד עשיתי".
[/B].
נכתב ע"י נקי_כפים;400702:עבדתי ועודני עובד על קורל מגירסה 3 (3 ולא X3...) ועד עצם היום הזה בX5, לא פעם ולא פעמיים ניסתי לעבור לאילוסטרייטור במיוחד כשראיתי עבודות עתירות אפקטים שקיפויות ומעברים, אבל תמיד תמיד לקח לי בדיוק 10 דקות לחזור לקורל, הקלילות הזמינות והמהירות שווים יותר מכל אפקט.
אגב, מישהו אמר טקסט? מאז X3 הטיפול של קורל בטקסט עברי מושלם להוציא תמיכה בניקוד שגם לה יש פתרונות ליודעי ח"ן
בחירת האובייקטים.נכתב ע"י GD;400828:סתם ככה אם כבר, מישהו יודע איך אפשר באילוס לעשות בלנד (מעבר בין צורות) יפה כמו בקורל?
נכתב ע"י studio dv.d;400926:אוח.... היה חם השבוע....![]()
נכתב ע"י אליהו פריד;400670:האילוס' היא תוכנה לגרפיקאים, הקורל תוכנה למעצבים.
ואם מותר לי להוסיף, אני מאשים את האילוס' בהתדרדרות רמת העיצוב בעולם.
גרפיקאי עושה איזה שטיק אוטומטי בתוכנה, ואז בא לאמא, תראי איזה יופי, "אני לבד עשיתי" .
חשיבה קריאיטיבית ועיצובית נעשית אצל האדם ולא במחשב.
קורל הוא כלי למעצב לבצע בו רעיונות, האילוס' הוא כלי לאפשר לאנשים לרמות את עצמם שהם יודעים מה הם עושים.
נכתב ע"י אליהו פריד;400685:קורל הוא כלי למעצב לביצוע רעיונות (פירסומיים, עיצוב שיש בו ממש, עיצוב שיודע להעביר מסר)
אילוס' הוא כלי לאפשר לאנשים לרמות את עצמם שהם יודעים מה הם עושים ע"י שימוש באפקטים ושיכנוע עצמי של "אני לבד עשיתי".
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים