כללי לגל המבצע של פונטביט - טיפים והמלצות

• הוסף לסימניות
קישור לפרטי המבצע: פונטביט - פונטים | ווב | טיפוגרפיה

אבקש מכל בעלי הנסיון שיעלו לכאן טיפים ועצות בנושאים הבאים:
  1. איזה חבילה מומלצת (למי שאין לו שום פונטים של פונטביט)? האם גרפיקאי ממוצע משתמש ב-600 משקלים ב-5 שנים? או שמספיק 300, או אולי 150?
  2. אילו פונטים של פונטביט מומלצים ביותר?
  3. האם מומלץ להשקיע במבחר גדול של פונטים, או יותר במשקלים?
מודה מראש לעונים היקרים!

• הוסף לסימניות
1. החבילה של ה-600 שווה במיוחד!! הלוואי והיה אותה כשאני רכשתי... (רכשתי 2 חבילות
בהרבה פחות משקלים והרבה יותר כסף)
אבל כמובן למי שעדיין לא רכש פונטים של פונטביט. 600 זה הגיוני ב-5 שנים, והספריה של פונטביט היא כלי חובה לכל מעצב, לדעתי.
קח בחשבון שאם אתה רוכש חלק משקלים מורחבים יורד לך 10 על כל אחד, אז טוב שיהיה לך 600 בצד...

2. תלוי מאד, ממליצה להסתכל על עבודות יפות, על ספרים ופרסומות, וללמוד מהם מה אהבת ומה שימושי לכותרות, לטקסט רץ וכו' וע"פ זה לרכוש.

3. כל פונט שתקנה, תדאג שיהיה לך אותו בכל המשקלים.

• הוסף לסימניות
אם עד עכשיו לא היה לך משקלים
כנראה אתה גרפיקאי מתחיל.
ולכן:
אני ממליצה לא על חבילה גדולה
כי א.
לא תדע לבחור נכון את המשקלים והפונטים.

אני אישית כמה שהתיעצתי עם אנשים וכו' יש לי הרבה פונטים שאני בכלל לא נוגעת בהם.

וב' לא יודעת כמה תצטרך יותר מ150-200
כשתראה שהולך לך בעסק וכו' ויש הכנסות גדולות וחסר לך דוקא פונט של פונטביט (יש גם אחרים חוץ מהם...) אז תשלים

(אני כזאת גם בדברים אחרים שבבית או בעסק...לא יודעת מה איתך.:)

• הוסף לסימניות
אני הייתי תופסת את המבצע של ה600 זה משתלם +
ו5 שנים זה מספיק זמן בשביל לדעת איזה פונטים לבחור
נכון בהתחלה יכול להיות שתורידו פונטים שפחות יהיו לכם שימושיים
אבל עדיין לא שילמתם יקר
וההפרש מחיר בין ה 300 ל 600 הוא פשוט בדיחה ששווה את הכסף ואת הזמן בחירה

• הוסף לסימניות
רק עכשיו אני רואה שזה ל5 שנים.
אז כן היתי קונה. זה ממש משתלם!

אם זה היה לטווח הקצר. לא.

בהצלחה.
וסליחה על הבלבול

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים!
יש למישהו מה להוסיף?
בפרט בבחירת הפונטים.

• הוסף לסימניות
חד משמעית חבילה של 600
לכן אתה גם לא צריך טיפים
תוריד כל מה שמתחשק לך
ממליצה בפונטים מרובי משקלים, לא להוריד את כל המשקלים בבת אחת
לראות אם הפונט שימושי ואח"כ להוריד את כולם/רובם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה