לגן - ציור - מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
המילים לא קשור אלי
מה דעתכם??.

קבצים מצורפים

• ילד.png
    KB 850.8 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מקסים מקסים!
קפצתי לרגע אחרי יומיים שלא הייתי פה,
ואיזו הפתעה!
הצביעה מקסימה ורכה

כמה הארות קטנות:
משהו הפריע לי קצת בתנוחה של הילדים העומדים, קשה לי להגדיר, אולי המומחים ממני יסבירו טוב יותר,
הראש קצת עקום וגם החגורה-המתניים קצת מידי מוטה הצידה,
בכוונה חלק עם קו מתאר וחלק לא?

התינוק המבסוט שם למעלה - גדול!

• הוסף לסימניות
האמת שאני נורא באמצע העבודה, אבל הציור שלך מלא פוטנציאל והתפתיתי. (:
אז מצורף שרבוט שיפצורים, צר לי שלא ב-PNG אם יש לך סבלנות להפוך..
הצביעה מאירת עיניים!
בקצרה - ראשו של תינוק גדול ולא פרופורציונאלי כמו של מבוגר ביחס לגופו,
משהו כמו שליש או רבע מהגוף כולו - תלוי במידת הריאליסטיות והגיל.
את זווית הישיבה שלו שיניתי - כי כרגע הוא מט לנפול אחורה.
הידיים בכל מקום צריכות שיפור, הן בנויות לא נכון,
הפרופילים של הילדים הם כשל ראש ביצה, שזה בסדר להחליט על כזה סגנון -
אבל מצד שני למעלה ציירת תינוק שפניו לא פני ביצה אלא מחוטבות כמו במציאות, לכן כדאי שהכל יהיה על אותו קו.
היציבה שלהם רופפת - צריך לעבור קו דמיוני מהקודקוד עד למטה ושזה יהיה או בין הרגליים או על אחת מהן, אבל עדיף שלא באוויר.
את העץ הייתי מעבירה אחורנית כי לא ברור מה הרגל של הילד עושה שם בדיוק, זה הופך את העץ לשטוח.
הצלחות רבות, מקווה שלא הרגזתי אותך! (:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1124744:
האמת שאני נורא באמצע העבודה, אבל הציור שלך מלא פוטנציאל והתפתיתי. (:
אז מצורף שרבוט שיפצורים, צר לי שלא ב-PNG אם יש לך סבלנות להפוך..
הצביעה מאירת עיניים!
בקצרה - ראשו של תינוק גדול ולא פרופורציונאלי כמו של מבוגר ביחס לגופו,
משהו כמו שליש או רבע מהגוף כולו - תלוי במידת הריאליסטיות והגיל.
את זווית הישיבה שלו שיניתי - כי כרגע הוא מט לנפול אחורה.
הידיים בכל מקום צריכות שיפור, הן בנויות לא נכון,
הפרופילים של הילדים הם כשל ראש ביצה, שזה בסדר להחליט על כזה סגנון -
אבל מצד שני למעלה ציירת תינוק שפניו לא פני ביצה אלא מחוטבות כמו במציאות, לכן כדאי שהכל יהיה על אותו קו.
היציבה שלהם רופפת - צריך לעבור קו דמיוני מהקודקוד עד למטה ושזה יהיה או בין הרגליים או על אחת מהן, אבל עדיף שלא באוויר.
את העץ הייתי מעבירה אחורנית כי לא ברור מה הרגל של הילד עושה שם בדיוק, זה הופך את העץ לשטוח.
הצלחות רבות, מקווה שלא הרגזתי אותך! (:
תודה רבה!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה