כללי לגעת בנקודה >> ציפור הנפש - לוגו ומיתוג למטפלת ריגשית

• הוסף לסימניות
שלום חברים
ידיד שלי שאשתו החלה לעסוק באבחון וטיפול רגשי ביקש ממני למתג את הענין: שם לעסק + לוגו וסלוגן, מתחילה השם שעלה בראשי הוא ״לגעת בנקודה״, וכך עוצב הלוגו, אולם אחר שהלוגו היה מעוצב וגמור עלה בראשי שם אחר לדעתי מתאים יותר ״ציפור הנפש״. הנה שני התוצאות אשמח לשמוע את חוות דעתכם ובכלל.

* עריכה*
דוגמא נוספת בפונט אחר (לדעתי יש משהו מיוחד בפונט הראשון למרות הקונטיציה התורנית שלו, יש בהחלט מקום לחזור קצת אחורה ולהשתמש בפונטים עבריים מסורתיים).

קבצים מצורפים

• צילום מסך 5776‏.01‏.28 ב‏.15.51.41.png
    KB 172.2 · צפיות: 76
  • צילום מסך 5776‏.01‏.28 ב‏.15.56.21.png
    KB 187.9 · צפיות: 61
  • צילום מסך 5776‏.01‏.28 ב‏.16.53.16.png
    KB 162.6 · צפיות: 57
  • הוסף לסימניות
ציפור הנפש. ברור. הרבה יותר קולע

• הוסף לסימניות
הראשון נראה מעניין מאד, רק מידי תנכ"י
אם הסלוגן לא היה בכתב קודש אולי זה היה מאזן

• הוסף לסימניות
כבר יש. מכירה ידידה, מטפלת רגשית בעזרת בעלי חיים, שמיתגה את עצמה בשם "ציפור הנפש"

• הוסף לסימניות
לוגו יפה.
ההצללות ובנוסף הכתב התנכי לוקח את זה למקום תורני ולא רגשי

• הוסף לסימניות
הרעיון פשוט נפלא, הפונט מתאים למשהו תורני יותר, חפשי פונט מתאים יותר....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פאוור;1792505:
כבר יש. מכירה ידידה, מטפלת רגשית בעזרת בעלי חיים, שמיתגה את עצמה בשם "ציפור הנפש"

פגעת לי ב׳ציפור הנפש׳ כעת...

באיזה איזור היא פועלת?

(אגב, אכן לתחום שלה זה אכן יותר קולע)

• הוסף לסימניות
האלמנט פשוט אלוף!!
הציפור, הכפות ידיים, הנקודה.

הפונט באמת כבד מידי..

• הוסף לסימניות
ראשית פונט משובח! מתאר לעצמי שהוא פרי יצירתך.

לגופו של עניין השם ציפור הנפש נוגע יותר בנקודה ;)
כפי שבחרת גם אתה.

1. אך הטיפוגרפיה של לגעת בנקודה עובדת יותר טוב מציפור הנפש.

2. הפונט לדעתי יכול להתאים אך הייתי ממליץ לוותר על ההצללות ולפשט אותו, כנ״ל על האובייקט עם היונה תוותר על ההצללות שהאיור יתפקד בעצמו, ללא עזרת האפקט.

3. הכיתוב המתאר את פעילות העסק לדעתי צריך להיות בפונט שונה מהלוגו ומשולב כמו הלגעת בנקודה

4. בנוגע לצבעים הייתי משתמש בצבע רך כמו גווני הכחול תכלת שבחרת צבע שמשדרך רכות ואהבה ואת הירוק הייתי ממיר בכתום צבע שמאפיין חמימות ותקווה.

בכיף ;)

• הוסף לסימניות
עבודה יפה אבל לדעתי לא מתאים לתחום.
שתי השמות גם ציפור הנפש וגם לגעת בנקודה הם נדושים ולעוסים, לדעתי בתחום כזה הטוב ביותר זה לכתוב את השם של המטפלת בעצמה ולא לחפש כל מיני שמות, שם רשמי יוצר תחושה של עסק ומשהו ציבורי, טיפול רגשי זה דבר אישי ואינטימי ובמקרה כזה אין מתאים יותר מאשר השם של הבנ"א עצמו.

סתם כך מוזר לי שמטפלת רגשית ממתגת את עצמה, אלה הטובות והגדולות באמת בכלל אל ממותגות, בתחום כזה צורת הפרסום הכמעט יחידה זה פה לאוזן והמלצות. בחיים לא הייתי הולכת למישהי על סמך פרסומת. וככל שהפרסומת תהיה יותר ממותגת אני אשאל את עצמי למה היא צריכה להשקיע הרבה כסף בגרפיקה, כנראה היא לא מספיק טובה. אותה אני לא מחפשת.

בכ"א לאחר שכבר רוצה ובכ"ז יחש כרטיס ביקור וקבלות וכו', כמו שכתבתי, הייתי קוראת לעסק בשם של המטפלת, עם תג ליין אבחון וטיפול וכו'. פונט יותר קלאסי, נקי. והאלמנט באמת אלוף הם לא מספיק מאוורר ולא מעביר תחושה של פתיחת מרחב כמו שאמור טיפול ליצור.

בהצלחה רבה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איתמר נתן;1792540:
פגעת לי ב׳ציפור הנפש׳ כעת...

באיזה איזור היא פועלת?

(אגב, אכן לתחום שלה זה אכן יותר קולע)

באיזור הדרום והמרכז..
לעניין הפגיעה... קבל התנצלות. ונסה, כאמור, 'לגעת בנקודה'...;)
הצלחות מרובות!

• הוסף לסימניות
אני ראיתי בלוגו (חוץ מהציפור...) את ה"יין" וה"יאנג"..... (שמרכיבים את השלם)
ואהבתי!
היתה כוונה כזו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה