כללי לגרפיקה למחירון

• הוסף לסימניות
היי!

עיצבתי היום בעבודה שלט מחירון לחנות המוכרת המבורגר ושאר תוספות, זהו שלט מואר פנורמי הנמצא מעל הדלפק והגודל שלו הוא 150-70 ס"מ. (הכתב יוצא בסדר וברור, למרות שפה זה נראה ממש קטן.. לחצו על התמונה להגדלה.)
הייתי מאוד שמח לדעת מה דעתכם ומה אפשר לשפר.

הלקוח קיבל סקיצה וזה ממתין לאישורו, אך עדיין אפשר לעשות שינויים אם צריך.. אז.. תפציצו..

(אגב, שני הפסים האפורים הם הזוויות שתופסות את הפרספקס מלמעלה ומלמטה ולא יצאו בהדפסה, זה רק להמחשה.)

קבצים מצורפים

• סבבה מחירון חדש.jpg
    1.2 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד

• הוסף לסימניות
עבודה יפה!
צילומי המנות קצת... נו...
הייתי שם את המרכז של הקרניים הצהוב-כתום, במרכז ארבע המנות (מאחורי העיגול...)
מצד ימין, איפה שהתפריט, הייתי שם רקע צהוב אחיד שייקל על הקריאה של המלל הקטן שם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;321865:
צילומי המנות קצת... נו...

חח אכן כן :rolleyes:, אבל זה מה יש וזה מה הלקוח הביא, אז מסתדרים עם מה שיש.. אם הייתי גם צלם הייתי מציע לו אופציה של צילום מחדש...;)

יש עוד כמה תיקונים קלים, בעיקר של מיקומים ולהם אני מודע ובעז"ה אתקן מחר..
לגבי הצד, אני מסכים איתך ותודה על ההארה! :)

• הוסף לסימניות
יו לא יפה, מגרה נורא!
יש אולי משלוחים חינם?...:(

סססתם, יפה גם יפה.
ו....
נכתב ע"י Shia;321865:
רקע צהוב אחיד שייקל על הקריאה של המלל הקטן שם.
אכן!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;321875:
יו לא יפה, מגרה נורא!
יש אולי משלוחים חינם?...:(

חח.. עד כמה שידוע לי זה לא ממש 'למהדרין' שם..

• הוסף לסימניות
הרקע מאד מפריע בעיניים,
עדיף לעשות 2 גוונים דומים יותר כדי שלא תיווצר הקונטרסטיות הזו. תעשה את הצהוב ואת הכתום תחליף לגוון כהה יותר של צהוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayala;321900:
הרקע מאד מפריע בעיניים,
עדיף לעשות 2 גוונים דומים יותר כדי שלא תיווצר הקונטרסטיות הזו. תעשה את הצהוב ואת הכתום תחליף לגוון כהה יותר של צהוב.
משום מה הקונטרס שנראה פה קצת יותר גבוה מהמקור, למרות שההפרש בין הצבעים הוא כך: Y100 M5 / M30,
אך נראה לי שכעצתך אני אוריד מעט את אחוז M מ-30 ל-20..

• הוסף לסימניות
יפה מאוד. נראה לי שעדיף לשלב רקע חלק ב-2 צבעים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה