לדבר עם העיניים

• הוסף לסימניות
הוא מומחה בזה:p

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
מדהים!!
ממש אהבתתי!!

• הוסף לסימניות
תמונה מושלמת
הצבעים
התאורה
פשוט תמונה יפה

• הוסף לסימניות
זה מקסים!!
צילום מצוין!

המיטה קצת קטנה לי עליו.. (ותעבירי עליה ניקוי עם ספוג הפלא)

• הוסף לסימניות
הכל נכון
אבל כל הרקע לא מתאים לגיל המצולם

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
ורעמית, אפשר הסבר? כי אני לא מבינה למה, באמת.
אף פעם לא ראית חדר עם וילון?

• הוסף לסימניות
נראה לי שאני מבינה את הכוונה של רעמית,
משום מה נראה כאילו כל התמונה מתאימה לילד ממש קטן והילד כאן גדול , משהו בפרופורציה לא מסתדר לי בעין בהתאמה בין הילד לבין כל השאר
אבל אולי רק לי..

• הוסף לסימניות
איזה מתוק.
יש לו עיניים חכמות במיוחד.

• הוסף לסימניות
תאורה מקסימה, הקומפוזיציה צבעים הכל נהדר.

אבל קטן עליו...

• הוסף לסימניות
מהמם!!!
דווקא חמוד שהוא כפול מהגודל של המיטה...
נראה מיטה לניובורן במקור, לא?

• הוסף לסימניות
בהסתכלות שניה אני רואה שיש משהו לא פורפורציוני
הסתכלתי בתמונות אחרות, כאן כנראה צילמתי מזוית או שהוא ישב בצורה כזאת שזה נראה ככה

אבל אני אוהבת את הנאיביות של זה...

• הוסף לסימניות
פרצוף מגניב יש לו-
והתלתלים....חלום.

• הוסף לסימניות
רוחי, כשהוא נכנס
דבר ראשון ראיתי עיניים, ואח"כ תלתלים :)

• הוסף לסימניות
יפיוף קטן!
ותאורה ותמונה מדליקה...
נראה לי שהרגל שלו הגדולה עושה את המסביב קטן עליו...
תעלי עוד מהסט..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1829722:
נראה לי שאני מבינה את הכוונה של רעמית,
משום מה נראה כאילו כל התמונה מתאימה לילד ממש קטן והילד כאן גדול , משהו בפרופורציה לא מסתדר לי בעין בהתאמה בין הילד לבין כל השאר
אבל אולי רק לי..

בעיניי זה היופי של התמונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה