נראה לי שכבר יש אשכול כזהאו לחלופין יבשים לחלוטין, שיוכלו לחמם בשבת בבוקר
תודה
www.prog.co.il
אשמח למתכוןיש מתכון לסלמון
חמוץ מתוק
עם בצל
מענין?
וואי מדהיםהמתכון שלי הוא כזה
לבשל פרוסות סלומון במים כ 7 דק
לשים בכלי ומעל לשפוך תחמיץ המורכב מ:
בצל, חצי כוס חומץ, חצי כוס ממי בישול הדג, כף עלי דפנה, כף פ. שחור, פלפל אנגלי, כפית מלח, חצי כוס סוכר
לשפוך על הדג
הוא במיטבו אחרי כ48 ש'
מתכון לא שליאשמח למתכון
תודה
יש לי בדיוק כזה מתכון אבל יש בו גם חצי כוס מיונז, לדעתי זה ליגה אחרת, תנסי!בצל, חצי כוס חומץ, חצי כוס ממי בישול הדג, כף עלי דפנה, כף פ. שחור, פלפל אנגלי, כפית מלח, חצי כוס סוכר
לשפוך על הדג
ואת כל החומר על הדג המבושל? מה עושה המיונז כאן??? מיוקל הולך גם?יש לי בדיוק כזה מתכון אבל יש בו גם חצי כוס מיונז, לדעתי זה ליגה אחרת, תנסי!
אני מוציאה את הדג בזהירות מהסיר בו התבשל כדי שלא יתפרק. כדאי עם כף מחוררת גדולה ולא נורא אם נשאר טיפה נוזלוואי מדהים
שאלות:
מתי את שמה את התחמיץ, אחרי שהדג מתקרר?
הדג במיטבו גם לפני או רק אחרי 48 שעות?
האחסון בטח רק במקרר, לכמה זמן זה בסדר?.
נשמע אלוף תודהאני מוציאה את הדג בזהירות מהסיר בו התבשל כדי שלא יתפרק. כדאי עם כף מחוררת גדולה ולא נורא אם נשאר טיפה נוזל
מיד שמה בקופסאת אחסון ועל זה את הרוטב
זה טעים מאד גם אחרי יממה. אני לא מתאפקת וגונבת מהבצל זה טעם כמו של הרינג "גמניירטה" למי שמכיר
נשמר במקרר בטח שבוע אבל מתחסל עוד קודם
איזה גודל לחתוך את הפרוסות של הסלמון?המתכון שלי הוא כזה
לבשל פרוסות סלומון במים כ 7 דק
לשים בכלי ומעל לשפוך תחמיץ המורכב מ:
בצל, חצי כוס חומץ, חצי כוס ממי בישול הדג, כף עלי דפנה, כף פ. שחור, פלפל אנגלי, כפית מלח, חצי כוס סוכר
לשפוך על הדג
הוא במיטבו אחרי כ48 ש'
אני חותכת פרוסה רגילה כ2 ס''מ רוחבאיזה גודל לחתוך את הפרוסות של הסלמון?
וגם- את רושמת לבשל 7 דקות- מה הכוונה? אחרי שרותח לבשל עוד 7 דקות?
בהתחלה זה סוג של טיגון סוכר עם בצל ?? זה יוצא כאילו נוזל שחום???מתכון לא שלי
לא לוקחת קרדיט...
3 בצל פרוס לרצועות
2 כוסות סוכר
---- לבשל כמה דקות, עד שמתקבל רוטב שקוף
להוסיף:
חצי כוס מיץ לימון
2 כוסות מים
כף מלח
------ לערבב היטב
להוסיף 12 חתיכות של סלמון (ל-12 סועדים, לא 12 חתיכות גדולות...)
להרתיח
לבשל 40 דקות.
לקרר.
בתאבון
זה יוצא נוזל לבן, כי זה יחד עם הבצלבהתחלה זה סוג של טיגון סוכר עם בצל ?? זה יוצא כאילו נוזל שחום???
איזה גודל כוסות ?? [חד פעמי רגיל, או שתיה חמה]
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים