כללי לדוברי/כותבי האנגלית שבינינו

• הוסף לסימניות
אני זקוק לתרגם את המשפט הבא: מוסדות XXX ע"ש הרב הצדיק XXX.

מה התרגום באנגלית של 'על שם' (ע"ש)?

• הוסף לסימניות
תודה.
למיטב הבנתי, זהו תרגום 'ישיר' מדי, שלא כ"כ קולע למשמעות ותוכן המילים.
לא כן?

• הוסף לסימניות
אולי named after
או in remembrance (לזכרו)

• הוסף לסימניות
בדואר אלקטרוני של גוגל יש למעלה מקום שכתוב "עוד" שם יש "תרגם"
או שפשוט כותבים בגוגל "תרגם גוגל"(בדיוק כך)
בקיצור שם אפשר לתרגם חינם מה שרוצים מאיזה שפה שרוצים לאיזה שרוצים(כולל אפילו אידיש)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LLEEVV;438749:
בדואר אלקטרוני של גוגל יש למעלה מקום שכתוב "עוד" שם יש "תרגם"
או שפשוט כותבים בגוגל "תרגם גוגל"(בדיוק כך)
בקיצור שם אפשר לתרגם חינם מה שרוצים מאיזה שפה שרוצים לאיזה שרוצים(כולל אפילו אידיש)

אני מכיר את התרגמן של גוגל לא מהיום... אחת הבעיות בו, היא מה שציינתי לעיל: הוא מתרגם את המילים אחת לאחת בצורה ישירה, מה שלפעמים מוריד מהערך של התרגום והופכו ללא משמעותי.
הנה, במקרה שלנו, תרגם לי גוגל: The name :rolleyes:

• הוסף לסימניות
(מי ששם לב לשלושת ההודעות שלי) מה זה הדבר המוזר הזה שאני כותב תגובה והוא כותב לי שהיה איזה כשל בשרת ואז אני כותבת עוד פעם את הודעה וזה נשלח פעמים ובסוף אני רואה שלוש הודעות {זה כבר עשה לי את הבעיה הזאת בעבר}

• הוסף לסימניות
in memory of
או כמו פה:

קבצים מצורפים

• logo (1).jpg
    KB 22.8 · צפיות: 11

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה