לדוג את השמש

• הוסף לסימניות
f11
1/100
iso 100

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 214 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
וווווווווווווווווווואוווווווווווווווווווווווווו
אבל מהזה 2 המלבנים האלו בצד ימין למטה אפשר בשנייה לערוך את זה

• הוסף לסימניות
תמונה עם אמירה טובה וביצוע מצוין ... אהבתי :)

בחירת נתונים מעניינת ונכונה, איזו נמוך, מהירות מספקת, צמצם סגור לקבלת ה"כוכב" בשמש.
בשביל לא לקחת סיכון בתנועה, הייתי מעלה מעט איזו, מעלה מהירות תריס ומפצה את הקונטרסט בעריכה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;1965279:
וווווווווווווווווווואוווווווווווווווווווווווווו
אבל מהזה 2 המלבנים האלו בצד ימין למטה אפשר בשנייה לערוך את זה

באופן כללי אני לא אוהבת לערוך את התמונות שלי,
אני אוהבת להגיש אותן מקוריות.
אבל ספציפית פה התלבטתי אם זה מפריע בעין
אז פתרת לי את ההתלבטות.
תיקנתי.

• הוסף לסימניות
פשוט מדהים!!!!

• הוסף לסימניות
יושבת ומסתכלת כבר כמה דקות...
תמונה מקסימה!!!

• הוסף לסימניות
זה טובב

• הוסף לסימניות
תמונה מצוינת.
יופי של כותרת.

• הוסף לסימניות
WOW אהבתי

תמונה נדירה!!
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה