עזרה לדוח שנתי האם טופס 161 מספיק במקום 106

• הוסף לסימניות
שלום
עזבתי מקום עבודה באמצע השנה ואני מאוד לא רוצה לבקש מהם 106 (לבד הם לא ישלחו).
האם טופס 161 גם טוב.
תודה

• הוסף לסימניות
שלום
עזבתי מקום עבודה באמצע השנה ואני מאוד לא רוצה לבקש מהם 106 (לבד הם לא ישלחו).
האם טופס 161 גם טוב.
תודה
לא מספיק,חייב 106
ב-106 יש את כל הנתונים שב-161 אין...
בכל מקרה המייצג יכול לנסות להוציא בהמשך ממערכת שעם במידה ואינך מקבלת מהמעסיק.

• הוסף לסימניות
אין לי מייצג האם יש אפשרות להוציא משע"מ את החומר? (ומה זה בכלל שע"מ...)
תודה

• הוסף לסימניות
זה לא משנה כל עוד לא הגיע התאריך 31/03 זה לא נמצא בשום מקום.
אח"כ ייתכן ששודר טופס 126 למס הכנסה ואז אפשר לקבל את הנתונים ממס הכנסה.
אבל סביר שגם המעסיק יביא לכם, כי הוא חייב לעשות זאת.

• הוסף לסימניות
אין לי מייצג האם יש אפשרות להוציא משע"מ את החומר? (ומה זה בכלל שע"מ...)
תודה
שעם זה מערכת של רשות המיסים שהמייצג יכול להתחבר לנתונים שיש להם....
בכל מקרה תחכה המעסיק הקודם חייב לשלוח לך.גם אם סיימת.
בכל מקרה עדין לא ניתן כי המעסיק צריך קודם כל לשדר את הנתונים....

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה