בקשה לדון לכף זכות

• הוסף לסימניות
אנא תעזרו לי לדון לכף זכות.
מקום עבודה התחנן אלי שאני יבוא לעבוד אצלו,
שקלתי את כל הצדדים ובסוף החלטתי שאני מעוניינת.
למקום היה דרישות מסוימות שהייתי צריכה זמן בשביל להתארגן,
ולכן סגרנו שכאשר אני יהיה מאורגנת אני הודיע ואז אתחיל לעבוד.
בערך שלושה שבועות שאני מנסה להשיג את המנהלת והיא לא עונה לי.
פעם אחת היא ענתה ונשמעה מאוד עסוקה ואמרה שתחזור אלי, בפועל זה עדין לא קרה.
אני לא חייבת דווקא לעבוד שם, אבל מאוד הייתי רוצה לשמוע מהם תשובה.

• הוסף לסימניות
זה מאוד מאוד מצוי, לא רצוי אמנם, אבל מצוי בעולם שאנשים פשוט לא מסתדר להם משהו, אז הם משתמשים במריחת הזמן בסוג של- אני ישמור אותך אצלי בכיס בתור אופציה, ואני לא יגיד לך לא כדי שלא תלך.
או לחילופין - פשוט לא נעים להם להגיד לכם לא, אין פה כל כך מה להפגע ולקחת את זה אישית, בסוף זה עבודה ולא חתונה, יכול להיות שציפיתם מאוד מאוד לעבודה הזו, וכאילו עכשיו שהם עושים את הקטע הזה זה פוגע בכם, אבל צריך לדעת את האמת, שלא כולם ישירים ואומרים את האמת בפרצוף, יש גם כאלו טיפוסים, בעבודה אפשר להתקל עם כל מיני טיפוסים ויש לפעמים גם טיפוסים אינטרסנטים מאוד, כי בסוף עבודה= עסק ועסק יכול להיות עסק מאוד קר שלא מתיחס לרגשות של אנשים.
גם יכול להיות מאוד שהמגייסת "התחננה" אבל היא קיבלה ברקס מהבוס, וגם יכול להיות שהם בסוף הסתדרו עם מישהי אחרת...
צריך לדעת עד שאין חוזה אין עבודה- ולכן לא לפתח ציפיות, תאמינו לי ככל שהציפיות יותר נמוכות ככה יותר קל להתמודד עם כל מיני סוגי דחיות כאלו וצריך להמשיך הלאה, אני מבין שזה קשה כי הכנתם את עצמכם 3 שבועות בשביל זה, אבל ככל הנראה זה חלק מהכשרונות שאתם צריכים לרכוש- שלא תמיד כולם כמונו שיכולים להיות ישירים וכדו', והלוואי ומחר היא תתקשר ותגיד לכם שאתם מוזמנים לעבוד! אני במקומכם לא הייתי מחכה לזה וממשיך לחפש במקום אחר, גם שימו לב- שתיקה של 3 שבועות מצד המנהלת פירושו- לא למרות שזה יכול להיות כואב, בתכלס צריך לדעת להתמודד עם זה, חוץ מזה זה מראה על התנהלות של מקום שלא יודעים להיות ישירים ולהגיד לא.
לדעתי הכף זכות הכי טובה זה פשוט האמת, לא צריך לכעוס ולא להתאכזב- אני בטוח שהקב"ה יתן לכם את העבודה הכי טובה ואתם תודו לה' עליה, אין לכם מה לדון פה לכף זכות אלא ללמוד את המציאות מחדש

• הוסף לסימניות
זה מאוד מאוד מצוי, לא רצוי אמנם, אבל מצוי בעולם שאנשים פשוט לא מסתדר להם משהו, אז הם משתמשים במריחת הזמן בסוג של- אני ישמור אותך אצלי בכיס בתור אופציה, ואני לא יגיד לך לא כדי שלא תלך.
או לחילופין - פשוט לא נעים להם להגיד לכם לא, אין פה כל כך מה להפגע ולקחת את זה אישית, בסוף זה עבודה ולא חתונה, יכול להיות שציפיתם מאוד מאוד לעבודה הזו, וכאילו עכשיו שהם עושים את הקטע הזה זה פוגע בכם, אבל צריך לדעת את האמת, שלא כולם ישירים ואומרים את האמת בפרצוף, יש גם כאלו טיפוסים, בעבודה אפשר להתקל עם כל מיני טיפוסים ויש לפעמים גם טיפוסים אינטרסנטים מאוד, כי בסוף עבודה= עסק ועסק יכול להיות עסק מאוד קר שלא מתיחס לרגשות של אנשים.
גם יכול להיות מאוד שהמגייסת "התחננה" אבל היא קיבלה ברקס מהבוס, וגם יכול להיות שהם בסוף הסתדרו עם מישהי אחרת...
צריך לדעת עד שאין חוזה אין עבודה- ולכן לא לפתח ציפיות, תאמינו לי ככל שהציפיות יותר נמוכות ככה יותר קל להתמודד עם כל מיני סוגי דחיות כאלו וצריך להמשיך הלאה, אני מבין שזה קשה כי הכנתם את עצמכם 3 שבועות בשביל זה, אבל ככל הנראה זה חלק מהכשרונות שאתם צריכים לרכוש- שלא תמיד כולם כמונו שיכולים להיות ישירים וכדו', והלוואי ומחר היא תתקשר ותגיד לכם שאתם מוזמנים לעבוד! אני במקומכם לא הייתי מחכה לזה וממשיך לחפש במקום אחר, גם שימו לב- שתיקה של 3 שבועות מצד המנהלת פירושו- לא למרות שזה יכול להיות כואב, בתכלס צריך לדעת להתמודד עם זה, חוץ מזה זה מראה על התנהלות של מקום שלא יודעים להיות ישירים ולהגיד לא.
לדעתי הכף זכות הכי טובה זה פשוט האמת, לא צריך לכעוס ולא להתאכזב- אני בטוח שהקב"ה יתן לכם את העבודה הכי טובה ואתם תודו לה' עליה, אין לכם מה לדון פה לכף זכות אלא ללמוד את המציאות מחדש
במקרה הספציפי הזה הם עוד לא הסתדרו, מידיעה.
חוץ מזה שזה ממש מוזר כי אני לא פניתי אליהם אלא הם פנו אלי בתחנונים, ושאני עוד לא החזרתי תשובה הם נדנדו.
אחרי שכתבתי פה היא התקשרה אלי הבעיה היא שהייתי ממש עסוקה וענו לה והיא אמרה שאני יחזור אליה. חזרתי והיה ממתינה.

• הוסף לסימניות
במקרה הספציפי הזה הם עוד לא הסתדרו, מידיעה.
חוץ מזה שזה ממש מוזר כי אני לא פניתי אליהם אלא הם פנו אלי בתחנונים, ושאני עוד לא החזרתי תשובה הם נדנדו.
אחרי שכתבתי פה היא התקשרה אלי הבעיה היא שהייתי ממש עסוקה וענו לה והיא אמרה שאני יחזור אליה. חזרתי והיה ממתינה.
אז בעזרת ה'! אם זה זה! זה זה! ואם לא ! להמשיך הלאה. באיזה תחום העבודה?

• הוסף לסימניות
דרך אגב מראש הבנתי שקשה מאוד להשיג את המנהלת, אבל זה נראה לי מוגזם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היתי פשוט שולחת מייל למנהלת,
קצר ועניני.
מאמינה שתגיב משהו.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה לכל מי שניסה לעזור.
המנהלת אתמול התקשרה אלי , הענין סודר ובאמת היה פה מקום לדון לכף זכות עקב מעבר דירה, פלאפון שנעלם ועוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה