לדון לכף זכות

• הוסף לסימניות
הרגשתי חובה לשתף.
ביום ראשון נסעתי לבני ברק ונתקעתי בפקק ענק מגנות עד קוקה קולה.
נסיעה של חצי שעה לקחה לי שעה וחצי!
הייתי עם GPS דלוק על הברכיים שכן הגעתי ממקום שלא הכרתי ורציתי לשמוע טוב את ההוראות.
היו בעלי רכבים שעקפו מימין וניסו להכנס, ואחד תקע את התנועה, למרות חוסר ההגינות על העקיפה, החלטתי לתת לו להכנס.
ואז קיבלתי צפצוף ארוך מאחורי ונהג אוטובוס עוקף אותי, עוצר, וגוער בי שנתתי לעקוף.
ואז הוא מסתכל על המכשיר הזוהר בחושך ואומר: אה! זה בגלל הפלאפון! סגר את הדלת בעצבים ונסע לו משם..

סיפור ב':
יצאתי מקודם מחניה, חושך.. כשכבר הייתי ישר, ממש על הכביש החד סטרי בעל נתיב אחד, מגיע רכב ומנסה לעקוף אותי. צפצפתי לו צפצוף ארוך על חוצפתו, והוא מצפצף לי בחזרה. חמתי בערה בי. חוצפן! לא מספיק מנסה לעקוף עוד צופר לי! שקלתי בדעתי אםן לעצור ולחנך אותו, אבל התגברתי על יצר החינוך אשר בקרבי והמשכתי הלאה. לאחר דקה אני מגלה שאני בעצם נוסע בלי אורות.
לכן הוא לא ראה אותי. לכן הוא צפצף לי כדי לתת תזכורת להדליק אורות.

ויש כ"כ הרבה דוגמאות! זה רק מהשבוע.

• הוסף לסימניות
אני גם יום אחד נסעתי בכביש עם נתיב אחד
ומישהו כל הזמן מצפצף לי.
קצת התעצבנתי כי לא היה לי מה לעשות.
אז חיכיתי שיהיו שני נתיבים ועברתי לנתיב הימני כדי שיוכל לסוע מהר כמו שהוא רוצה
(ככה חשבתי)
ואז כשהוא לידי, הוא פתח את החלון ואמר לי שיש לי פאנצ'ר....
כל הכבוד לו..
רק חבל שכבר הייתי על כביש מהיר והייתי צריכה לחזור ברגל הביתה :(

• הוסף לסימניות
נתקעתי בפקק ענק מגנות עד קוקה קולה.

מאוד יפה הנושא הזה,

ועוד משהוא טוב יש בפקק הזה,
זה שאם לא באלי לחזור הבייתה בגלל אשתי,
אז אני שם בקבוק קוקה-קולה, ליד השמשה,
ואז אומר לאשתי, ''אני ליד קוקה-קולה'' !!!!!!!!!!!

:giggle: :LOL: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

וככה היא דנה אותי לכף זכות ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה