• הוסף לסימניות
אם אני צריכה לערוך ידאו למסך 3:4 ועוד 2 בצדדים 1:3

יש אפשרות לדעת כמה אוכל להגדיר את המסך בכללי ואיפה יהיו החיתוכים?

• הוסף לסימניות
את המסך את מגדירה כקומפוזיציה רגילה,
יש לסמן את איזור החיתוך בצבע שונה כדי לראות שאת לא חותכת דברים,
כמובן שאין לשים באיזור כיתוביות.
לגבי המימדים:
את צריכה לברר אצל החברה כמה פיטץ', כמה קוביות בדיוק וכו',
זה לא מספיק לדעת מה היחס- מה שאמנם היה מספיק במסך וידיאו רגיל- אולם בלד, את צריכה לדעת בדיוק את כמות הפיקסלים.
הרעיון הוא בגדול- שכל נורה היא פיקסל, את צריכה לבדוק כמה פיקסלים יש ולהכפיל לאורך ולרוחב.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התשובה המפורטת!

אבל אם הלקוח אומר שיש 900 פיקסלים,
אז במה אני אמורה להכפיל?

אגב: אם יש איזה מדריך/ סרטון הדרכה בנושא אשמח אם משהו יעלה קישור

תודה---

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Pencil;n4891759:
תודה רבה על התשובה המפורטת!

אבל אם הלקוח אומר שיש 900 פיקסלים,
אז במה אני אמורה להכפיל?

אגב: אם יש איזה מדריך/ סרטון הדרכה בנושא אשמח אם משהו יעלה קישור

תודה---

אז הוא עשה לך את החישוב בעצמו,
רק תבררי מה האורך ומה הרוחב.
ותודאי שהוא יודע מה שהוא אומר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 66666664;n4891799:
אז הוא עשה לך את החישוב בעצמו,
רק תבררי מה האורך ומה הרוחב.
ותודאי שהוא יודע מה שהוא אומר...

תודה רבה לך!
עזרת לי מאד:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה