כללי לדעתכם חשובה לנו

• הוסף לסימניות
חבר שלי מארה"ב שלח לי את הלוגו הנ"ל וביקש ממני לברר בשבילו כאן אצלכם חברי פרוג האם הרעיון של הלוגו המצורף מוצלח או צריך משהו לשנות ? ומה לשנות ? ואיזה משניהם יותר מוצלח , כמו"כ אם יש לכם רעיון שונה נא תעירו תתקבל בברכה תודה

קבצים מצורפים

• LOGO ASHIRAS copy-3.jpg
    KB 125.2 · צפיות: 29
  • LOGO ASHIRAS copy-2.jpg
    KB 138.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
חמוד ביותר,לא יודעת אבל רק לי הפריע שכתוב "כל בו" לדברי סתם??...(כל בו נדבק לי עם חנויות משחקים..)
בכל אופן חמוד מאוד.
נראה לי שהנוצה בו' יפה יותר-אולי אם יש מצב להקטין אותה קצת,כהיא גורמת לעין של המסתכל לנדוד ולא להתמקד בעיקר

• הוסף לסימניות
רציתי רק להדגיש שהנ"ל לא רוצה משהו מידי חסידי , יותר עממי

• הוסף לסימניות
הייתי הולכת על התכלת. יפה מאד.

• הוסף לסימניות
באיזה פונט המילה אשורית?

• הוסף לסימניות
לדעתי השחור מתאיןם לנושא הוא מזכיר תפילין
הנוצה לא כ"כ מתקשרת דבר ראשון צריך להחליף את הצבע מחרדל לגווני חום בהיר וכן יש נוצות יותר יפות ומעוצבות זו מדי פשוטה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיימון ב;1104788:
מה הייתם שמים במקום הנוצה
אולי את האצבע הזו שקוראים איתה בספר תורה(לוידעת איך קוראים לזה:confused:)

• הוסף לסימניות
צריך משהו כולל שמסל גם תפלין ומזוזות רצועות קלף וכד'

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על השינוי

קבצים מצורפים

• viewer.png
    KB 18.3 · צפיות: 22

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה