עזרת לי מאד!!!דגמים מדהימים !!
עשיתי לכמה לקוחות והמראה מיוחד
והלקוחות מאוד מאוד מרוצים
באופציות שנתת יש שינויים קלים בגוון ובטקסטורה
הייתי ממליצה לך ללכת בעצמך לחנויות שיש ולראות בעיניים
הארון שלי לבן ועשיתי פס לד מתחת לשיש שמאיר על הארונות.
איזה הברקה!הארון שלי לבן ועשיתי פס לד מתחת לשיש שמאיר על הארונות.
הפס נמצא בחריץ שנעשה בשיש.
הברקה של ליבה ארזי האלופה!איזה הברקה!
אני שמעתי על לד מתחת הארונות ממש, בסוקל.
הוא לא נהרס ממים במידה ונשפך?
יש מצב לתמונה?הברקה של ליבה ארזי האלופה!
כמו שכתבתי, הלד נמצא בתוך חריץ בשיש, כך שגם אם נשפך מים, הם לא נשפכים לשם.
ובנוסף, שמתי של לד מוגן מים (נמצא בתוך סיליקון שמגן עליו).
בארונות העליונים זה באמת הרבה יותר מוכר,הברקה של ליבה ארזי האלופה!
כמו שכתבתי, הלד נמצא בתוך חריץ בשיש, כך שגם אם נשפך מים, הם לא נשפכים לשם.
ובנוסף, שמתי של לד מוגן מים (נמצא בתוך סיליקון שמגן עליו).
ואם את מתכננת לד כמו שכתבת, בסוקל, אפשר לעשות חריץ בתוך העץ של הארון ובתוכו שמים פרופיל ללד שיש לו סוגר שמגן עליו (כך עשה לי @חרש עץ בארונות העליונים)
לא מכירה שעושים בסוקל עצמו, מה הרעיון של זה? על מה אמור להאיר?בארונות העליונים זה באמת הרבה יותר מוכר,
השאלה שלי הייתה מה עושים אם עושים בסוקל, זה בעצם אומר שלא מכסים את הסוקל בריצוף?
יש מצב לתמונה?
מה זה אמור להאיר?על מה אמור להאיר?
וואו מהממם
מה זה אמור להאיר?
כן, בחריץ בתחתית השיש.זה בעצם נמצא מתחת לשיש?
תודה על התמונה,צפה בקובץ המצורף 892396
שימי לב, בתמונה זה מאיר את הסוקל- כלומר נמצא מתחת לארונות ונותן את כיוון התאורה לסוקל.
כוונתי בשאלה הייתה, מה מטרת התאורה, יופי או רצון להאיר משהו?
אם את רוצה להאיר את הסוקל, לדעתי התאורה צריכה להיות בתחתית הארון, ואז תוכלי להשתמש בסוקל קרמיקה.תודה על התמונה,
מותר לשאול מאיפה היא?
המטרה שלי היא להאיר את הסוקל והרצפה שתחתיו כי אני עושה ארונות תחתונים בצבע שחור ולא רוצה שיחשיך ויקטין לי מדי.
מדביקים קרמיקה על עץ.איך בעצם מחפים סוקל בקרמיקה? מדביקים את הקרמיקה על הסוקל?
אם רוצים לפתוח אי אפשר?
למה שתרצי לפתוח?איך בעצם מחפים סוקל בקרמיקה? מדביקים את הקרמיקה על הסוקל?
אם רוצים לפתוח אי אפשר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים