להאזנה: בארוק שטייטל-טאנץ מספר 1 :-)

• הוסף לסימניות
תארו לעצמכם שליהודים בתחילת המאה ה-18 למנינם היה פנאי ושלווה ומנוחה מכל אויביהם מסביב. אולי אז לא היה פוסח על כלל ישראל בפולין כל העניין של סגנון הבארוק במוסיקה (הרי גם ליהודים יש זמני שמחה וריקודים!)

אז הנה דמיינתי לי איך זה היה אולי נשמע.

אם כן, איפה, קבלו את ה-"שטייטל טאנץ מספר 1 בלה מינור"!

:)

אריאל

קבצים מצורפים

• ShtetlTanz1.mp3
    1.3 MB · צפיות: 64
  • הוסף לסימניות
יפה!!
תנסה אולי לנגן את הסופרן בכינור אמיתי רוטט כזה, שישמע ממש מצלצל יהודי..

• הוסף לסימניות
יפהפה! יש ביצירותיך קסם מיוחד! אולי אתה מארגן מהן (בירושלים, כן?) ערב מוסיקלי? ואולי אתה מוכן להעלות כאן את הפרטיטורה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אמנית;2323295:
זה ממש יפה!!
ניתן לשימוש?

תודה!

באופן עקרוני, בהחלט, אבל תצרו איתי קשר בפרטי עם יותר פרטים, בבקשה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PBיסטית;2323451:
יפה!!
תנסה אולי לנגן את הסופרן בכינור אמיתי רוטט כזה, שישמע ממש מצלצל יהודי..

כן, זה רעיון, ואפשר עוד לפתח את זה לכמה כיוונים...

• הוסף לסימניות
ממש יפה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;2323654:
יפהפה! יש ביצירותיך קסם מיוחד! אולי אתה מארגן מהן (בירושלים, כן?) ערב מוסיקלי? ואולי אתה מוכן להעלות כאן את הפרטיטורה?

תודה רבה! בשלב זה אני משתעשע להנאתי בלבד (ומשתף את הפורום כי אני יודע שאקבל תגובות נחמדות!) אבל לא מעבר.

הנה הפרטיטורה: החמשה הראשונה והאחרונה בעצם מיותרים, כמו גם הרבה מהסימונים, שכולם נועדו לשפר את הפלייבאק יותר ממה שהם נצרכים לנגנים אמיתיים.

קבצים מצורפים

• ShtetlTanz1.pdf
    KB 303.8 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
תודה! ננסה לארגן את נגני/ות המשפחה, אולי לכבוד איזה ערב בחנוכה ייצא לנו משהו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;2324042:
תודה רבה! בשלב זה אני משתעשע להנאתי בלבד (ומשתף את הפורום כי אני יודע שאקבל תגובות נחמדות!) אבל לא מעבר.

הנה הפרטיטורה: החמשה הראשונה והאחרונה בעצם מיותרים, כמו גם הרבה מהסימונים, שכולם נועדו לשפר את הפלייבאק יותר ממה שהם נצרכים לנגנים אמיתיים.

הנחיתות מיותרת.
היצירות ברמה גבוהה וניתנות בהחלט להשמעה פומבית! מגיע להן את הכבוד הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה