נספח לאתגר להאיר מתוך החשיכה • אתגר 158

• הוסף לסימניות
לאתגר:

• הוסף לסימניות
@נכון מאד ,
זה עומד בכללים?
תמונה קסומה של חדר חשוך ובו 2 פמוטים עם נרות עומדים על שולחן. הפמוטים והנרות עצמם עשויים מנצנו...jpg

• הוסף לסימניות
למה בלי האש?
הרעיון שהמוצר בעצמו מאיר, ולא שהאור מגיע מאש...
אני לא יפסול כזה תמונה למרות שברור שהיא מדי קלה לייצר, ואין זה המטרה...

• תודה
Reactions: nar
  • הוסף לסימניות
אכן... חבל שלא טורחים לקרוא את הכללים
אפילו ניסיתי להחליף את שם האתגר ל'מעשי אור' 'חזיונות באור' או משהו כזה, לא הצלחתי

• הוסף לסימניות
@שי יעקוב אני לא בטוח תבדוק אבל נראה לי שבתמונה השנייה של הבית כנסת שהעלית עושה רושם שיש על הכיפות את צורת הירח של הערבים

• הוסף לסימניות
@שי יעקוב אני לא בטוח תבדוק אבל נראה לי שבתמונה השנייה של הבית כנסת שהעלית עושה רושם שיש על הכיפות את צורת הירח של הערבים
תודה רבה
עכשיו אני מסתכל, יכול להיות, אבל זה לא ברור
שמתי את זה אפילו שהיה לי תוצאות יותר יפות אבל בגלל שהיה שם סממנים "לא יהודיים" לא שמתי אותם.
כנראה שאני צריך לחפש תוכנות אחרות שמתמצאות יותר במוטבים יהודיים.

• הוסף לסימניות
מתי יגיע היום שלפחות באתגרים יהיה רצף תמונות בשרשור ללא מעבר בין עמודים?

תמונות מדהימות לא זוכות לחשיפה והצבעה בגלל זה, תבדקו כמה תמונות זכו באתגרים שלא מהעמוד הראשון ותגלו שמעט מאוד

לפעמים אני לא מעלה בגלל זה, למה לטרוח?

@מנהל ai בבקשה תבדוק אם ניתן לעשות משהו בנידון

• הוסף לסימניות
@מנהל ai יש משהו שלא ברור לי באתגרים האלה, כל אחד מראה את כחו ואת היצירתיות שלו, אבל אם המטרה שלנו היא גם ללמוד היה הרבה יותר מגניב אם הייתה חובת שיתוף פרומפט או הסבר על היצירה (לא חייבים לחשוף את כל הסודות שרק אתם יודעים אבל משהו לפחות)

• הוסף לסימניות
@מנהל ai יש משהו שלא ברור לי באתגרים האלה, כל אחד מראה את כחו ואת היצירתיות שלו, אבל אם המטרה שלנו היא גם ללמוד היה הרבה יותר מגניב אם הייתה חובת שיתוף פרומפט או הסבר על היצירה (לא חייבים לחשוף את כל הסודות שרק אתם יודעים אבל משהו לפחות)
אני עוקב אחר כל האתגרים בנייט קפה, (גם שם רוב היוצרים המוכשרים מסתירים את ההנחיה, אך הרבה פעמים לא).
ואני מעתיק את ההנחיות ושומר אצלי. וכל פעם שאני יוצר תמונה אני נעזר בהם.
בכוונה יש לך שתי טבעות של עימוד ספרים תחת שם הניק?

• הוסף לסימניות
אני עוקב אחר כל האתגרים בנייט קפה, (גם שם רוב היוצרים המוכשרים מסתירים את ההנחיה, אך הרבה פעמים לא).
ואני מעתיק את ההנחיות ושומר אצלי. וכל פעם שאני יוצר תמונה אני נעזר בהם.
בכוונה יש לך שתי טבעות של עימוד ספרים תחת שם הניק?
באג של פרוג

• הוסף לסימניות
מתי יגיע היום שלפחות באתגרים יהיה רצף תמונות בשרשור ללא מעבר בין עמודים?

תמונות מדהימות לא זוכות לחשיפה והצבעה בגלל זה, תבדקו כמה תמונות זכו באתגרים שלא מהעמוד הראשון ותגלו שמעט מאוד

לפעמים אני לא מעלה בגלל זה, למה לטרוח?

@מנהל ai בבקשה תבדוק אם ניתן לעשות משהו בנידון
לצערי לא יקרה, אבל יש תוסף מדהים מאת @משקיפה מהצד לטעינת כל העמודים באשכול ברצף, יכול בהחלט להועיל למי שרוצה לעבור ולדרג מבלי לעבור כל פעם עמוד מחדש.

• הוסף לסימניות
יש בהחלט עניין של למידה, ויעידו עשרות משתתפים קבועים באתגרים, שלמדו והשתפרו לעין ערוך.
הלמידה מפורמפט של אחרים עוזרת, אבל יש פה גם סודות מקצוע שלא ניתן לחייב לחשוף, למרות שבהחלט יש המלצה כזו. באתגר השבועי יש חובה לצרף פורמפט (וגם שם, כפי שכתבתי בעבר, זו חובה שאינה נאכפת, בכוונה).

• הוסף לסימניות
יש בהחלט עניין של למידה, ויעידו עשרות משתתפים קבועים באתגרים, שלמדו והשתפרו לעין ערוך.
הלמידה מפורמפט של אחרים עוזרת, אבל יש פה גם סודות מקצוע שלא ניתן לחייב לחשוף, למרות שבהחלט יש המלצה כזו. באתגר השבועי יש חובה לצרף פורמפט (וגם שם, כפי שכתבתי בעבר, זו חובה שאינה נאכפת, בכוונה).
ודאי שאין חובה לחשוף, אני רק כותב על העידוד לעשות ככה, אני באופן אישי חושב שכל אחד יכול להגיע לכל דבר ולא מפחד לחשוף, רק לפעמים מרוב יצירה וחפירה אתה כבר לא זוכר מאיפה התחלת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה