להאמין לו, או לא? עזרו לי במידע. תודה!

• הוסף לסימניות
האם מישהו ששולח לי חבילה מחו"ל צריך לשלם תשלום נוסף על מנת שהחבילה תהיה עם מספר מעקב?
קניתי מוצר מסוים באליאקספרס והגיע פגום חיצונית. המוכר מוכן לשלוח לי שוב אך ללא מספר מעקב, הוא טוען שהם משלמים 2$ לחברת הדואר כדי שיהיה מספר מעקב.
זה לא נשמע לי הגיוני, כי איך זה משתלם להם בפריטים שהעלות שלהם היא סביבות 2$ ולפעמים הרבה פחות???
אשמח להחכים.

(הוא כתב לי בהודעה, האם זה בסדר, מה לענות לו?....)

• הוסף לסימניות
משלוח בארץ זה כך. עבור דואר רשום עם מספר צריך לשלם יותר.

• הוסף לסימניות
שיאריך את תוקף האפשרות לפתוח DISPUTE עד שהמוצר יגיע.
כדי שאם הוא לא יגיע תוכלי להתלונן.

• הוסף לסימניות
לדעתי לפי הכללים של הגנת קונה באליאקספרס נראה לי שזה ככה.

אם הגיע פגום אתה פותח DISPUTE והוא אומר להחזיר את הכסף או חלק כפשרה אחרי זה אם אתה רוצה אתה מזמין ממנו שוב.

אם הוא ישלח באופן פרטי. אז המספר מעקב לא יופיע באליאקפרסס והוא יוכל לטעון שהמוצר הגיע ולא התלוננתם.

לכן גם אם הוא אומר לכם שהוא ישלח את המוצר או שיעבור הזמן והגנת קונה תתבטל. או שהוא יצלח להוכיח בהגנת קונה שקיבלתם את המוצר הרבה זמן לפני שפתחתם תלונה.

לכן זה רק אמון אישי אם אתם מאמינים לו או לא. הגנה לא נראה לי שתהיה לכם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mat;1405260:
לכן גם אם הוא אומר לכם שהוא ישלח את המוצר או שיעבור הזמן והגנת קונה תתבטל. או שהוא יצלח להוכיח בהגנת קונה שקיבלתם את המוצר הרבה זמן לפני שפתחתם תלונה.

תודה על התגובה המפורטת.
לא לגמרי הבנתי את המסקנה למעשה. ובעיקר את שתי המשפטים המצוטטים.

אני לא פתחתי dispute אלא התכתבתי איתו במערכת המסרים באתר. האם לפתוח כן? לדרוש מספר מעקב? דרך אחרת לבטח את עצמי שבאמת ישלח?

תודה על כל ייעוץ.

• הוסף לסימניות
אמרתי שבגלל שזה נשלח בדואר רשום אז רואים שהמוצר הגיע ליעדו.
עכשיו אם הוא ישלח שוב לא דרך אליאקפרס ובפועל לא ידיע כלום אז הוא יטען שהמוצר הגיע ליעדו גם אם הוא יאריך את הזמן לפתוח dispute. זה לא משנה אם זה רשום או לא.
(אני מכיר מוכרים שלא שולחים כלום ומורחים את הזמן עד שיעבור זמן הגנת קונה).

אבל שאני חושב על זה שוב. אם הוא ישלח שוב אפילו שלא בדואר רשום. והוא יאריך את הגנת קונה בעוד זמן עד שמשלוח יגיע. אז גם אם הוא לא ישלח בסוף יהיה אפשר לפתוח dispute .
והאחראים באליאקפרס מסתמא יכולים לראות את ההתכתבות שלכם. לגבי זה שהוא ישלח עוד פעם ויאריך את הזמן.

זה אפשרות אני לא בטוח בזה.

• הוסף לסימניות
כל עוד שלמוצר הראשון לא נגמרה תקופת ההגנה - יש לך אפשרות לפתוח סכסוך, לכן תאריכי אותה עד שיגיע לך המוצר הנוסף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה