כללי להביא כמה קובצים מוורד לאינדיזיין

• הוסף לסימניות
ביקשו ממני לעמד ספר של 300 דפים דו"צ 150 אך היא שלחה כל עמוד בקובץ וורד בנפרד ז"א עמוד אחד בקובץ וורד אחד עמוד שני עוד קובץ וורד
אני יודעת לייבא קובץ אחד וזה נכנס למסטר טקסט בבת אחת אחת רך איך לייבא קבצים מוורד שיכנסו למסטר טקסט בבת אחת ובסדר נכון עמוד 1 2 3 4 5 6 וכו'...
מחכה לעזרה כי אני חושבת להכניס הכל 300 דפים לקובץ וורד ואז לא לשבור את הראש אבל לאבד זמן יקר וזמן=כסף חחחח
תודה לכל מי שיעזור

• הוסף לסימניות
המלצתי---
לייצר קובץ וורד אחד מכולם
ע"י הוספה> אובייקט > טקסט מתוך קובץ
ואז לבחור את כל הקבצים הדרושים
והנה נוצר קובץ גדול
בהצלחה

• הוסף לסימניות
המלצתי: לומר ללקוח לסדר את הקבצים כמו שצריך כדי שתוכלי לעבוד איתם. שהוא יצור קובץ וורד אחד (נגיד עכשיו קיבלתי עבודה עם 5 קבצים כשכל קובץ זה חלק אחר של הספר, אבל שכל דף הוא בקובץ זה לא הגיוני ולא מתפקידך לסדר...)

• הוסף לסימניות
כן זאת הבעיה שעובדים עם משפחה ועוד "כוכבת" כמו שהיא טוענת חחחחחח
אני קיבלתי את העבודה רק בגלל צורך להתחיל וכסף ....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ז.רבינוביץ;1810305:
המלצתי---
לייצר קובץ וורד אחד מכולם
ע"י הוספה> אובייקט > טקסט מתוך קובץ
ואז לבחור את כל הקבצים הדרושים
והנה נוצר קובץ גדול
בהצלחה

תגיד יש לך אולי צילום מסך אפה אני אמורה ללכת כי אני עובדת עם וורד באנגלית ולא הצלחתי לראות אפה זה
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנה782;1810424:
תגיד יש לך אולי צילום מסך אפה אני אמורה ללכת כי אני עובדת עם וורד באנגלית ולא הצלחתי לראות אפה זה
תודה

מצאתי תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה