להביא swf לפרימייר

• הוסף לסימניות
האם אפשר לעבוד בסנכרון עם התוכנות הללו?
האם אני יכול לקחת swf וליבות לפרימייר שיביא לי את כל הפריימים??
אולי שיעבור דרך האפטר?
השאלה שלי היא איך אפשר להביא
swf
לפרימייר?

שאלתי גם בפורום פלאש... מקווה שזה בסדר?:)

• הוסף לסימניות
אתה רוצה אותו כסרט בפרימייר?
תמיר אותו.
או שלא הבנתי נכון ת'שאלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;537179:
אתה רוצה אותו כסרט בפרימייר?
תמיר אותו.
או שלא הבנתי נכון ת'שאלה

את השאלה
בפורום חרדי מתנסחים בכבוד!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תשובה

יש לי אפקטים בפלאש שאני אהבתי ואני רוצה לקחת אותם (את הswf) ולשים אותו בפרימייר.
אבל הוא מביא לי רק פריים אחד. אני מחפש דרך לא משנה איך העיקר להביא את האנימצייה שיש ב swf לפרימייר. אם זה דרך תוכנה אחרת או ישירות או ייצוא למשהו שכן יתאים... אני ניסתי ולא הצלחתי... אם משהו עדיין לא מבון אשמח להסביר עוד..

ושאלה חשובה ולא קשורה:
אפשר הסבר על המשפט הבא:
מארז תבניות מוכנות של עיצובים מוכנים לשידור מאת Digital Juice.
מה זה בדיוק?
ובכלל אני מחפש מידע על דיגיטל ג'וס מידע בסיסי של מה זה ואיך משתמשים בזה מה זה התוכנת מעבר שלהם וכו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה