להגיש דוח למס הכנסה לבד זה אפשרי

• הוסף לסימניות
אתמול היתה לי פגישה עם לקוחה שכבר כמה שנים מגישה דוחות בעצמה למס הכנסה בהצלחה רבה.

מדובר בהרבה מאוד שנים - יש זכויות שהיא לא מספיק ידעה והבינה מה היא נדרשת לעשות כדי לקבל אותם - מה יכול להשפיע על גובה המענקים וכדו'

מענקי קורונה היא הפסידה כי לא הי' לה הדרכה נכונה ככל הנראה.

היא היתה יכולה להרויח עם הדרכה נכונה כמה אלפי ש"ח כל שנה שאותם היא כבר הפסידה בכל השנים האלו

1667292886184.png

• הוסף לסימניות
מוכר ועצוב...
והכי מתסכל - אחרי שאני מסבירה בכמה נקודות מה הדוח ועל מה, מגיעה השאלה - ועל זה את לוקחת כל כך הרבה?

• הוסף לסימניות
מוכר ועצוב...
והכי מתסכל - אחרי שאני מסבירה בכמה נקודות מה הדוח ועל מה, מגיעה השאלה - ועל זה את לוקחת כל כך הרבה?

יועץ משכנתאות לדוגמא לא מתבלבל כשהוא מגיש מסמכים לבנק ולא לוקח שום אחריות על הדיווח וכו'
גובה 3000 - 5000 ש"ח לתיק הכי פשוט

מה שחשוב לי להבהיר עד כמה הייעוץ אצל איש מקצוע יכול למנוע הרבה בעיות ולפעמים גם שווה כסף - כמו בסיפור הזה מדובר באלפי ש"ח שהלקוחה הפסידה מזה שהגישה בעצמה ללא הכוונה נכונה.

לפעמים גם המייצג - בפרט אם פניתם למשרד גדול - לא נכנס לפרטי פרטים לבדוק את כל הנתונים לעומק ומטפל בזה מלמעלה לתשומת לבכם.

יש כלל בבנק קטן אתה גדול, בבנק גדול אתה קטן - לדעתי זה גם תקף למשרדי המייצגים - מה דעתכם ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה