להגשים...

• הוסף לסימניות
מכירים את זה שמאז שהילד נולד כבר מתכננים איך לצלם אותו?
אז זה היה אחד החלומות שלי, ב"ה גדלה הילדה, עומדת ובמיטה!
הערות בכיף, אנחנו פה לשפר...
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

• הוסף לסימניות
מדהים מדהים!
כל כך טבעי ויפה, והצבעים רכים ונעימים!
(בתמונה האחרונה הייתי מוסיפה למטה קצת ספייס)

• הוסף לסימניות
מקסים מקסים!!

תינוקי ורך

• הוסף לסימניות
ממש יפה והתאורה מתאימה
רך ואותנטי
רק ספייס והרגשה של כל החדר לא היה מזיק

• הוסף לסימניות
לפעמים זה כל כך כיף לראות תמונות כאלו. שהכל בא טבעי .ממש מרגיש כמו תיעוד רגעים יפיפים...

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!!

כשהיא תסכים להסתכל עוד פעם על המצלמה, ננסה שוב........

• הוסף לסימניות
מגרה לעשות גם לקטנצ'יק שלי
אהבתי מאוד את הרעיון!

• הוסף לסימניות
מותק מותק!
השלישית והרביעית (הכל) משהו!
רך ונעים.

כמו שאמרו לגבי החיתוכים וההגשה של החדר.
בראשונה התאורה מציקה לי קצת.

• הוסף לסימניות
מתחשק לנשוך אותה קצת איזה מאמי רק נחת
אהבתי מאוד את נקודת האור הרכה על הפלומה שלה
וגם לדעתי כמו יעל עוד קצת מרחב וחדר

• הוסף לסימניות
מתעד באופן מושלםםםםם את החוויה שבאמהות!
תמונות שעושות מצב רוח טובבב!!!

• הוסף לסימניות
ממש אהבתי את התמונות.
נקי, אמיתי ופשוט!!
גם זה גיל, שאם היית מנסה לתפוס אותה מחוץ ל"כלוב", זה היה מאוד קשה! פה היא תקועה, ולא זזה!
ממש ממש יפה!

• הוסף לסימניות
יוווו
אוהבת את הטבעיות שבתמונות!!
והתאורה שמעבירה את זה בול!
תמשיכי לחלום כאלו חלומות...במיחוד אם את מגשימה אותם:p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה