להדביק קישטוי סוכה בלי להרוס את הקיר

• הוסף לסימניות
אצלנו נסוכה בבית
הווה אומר 3 קירות של בית ובעיה להדביק שם קישוטי סוכה
ניסיתי עם סלוטיפ עם דבק טיק טק הכל מקלף לי את הקיר
לא מזמן צבעתי וכואב לי להרוס את הקיר

יש למישהו פטנט איך להדביק קישוטים בלילהרוס את הקיר?

תודה לכולם וחג שמח

• הוסף לסימניות
למה לא לשים בד שמוסיף לאוירה ועליו לתלות את הקישוטים

• הוסף לסימניות
אין לי רעיון בשבילך, חוץ ממה שכתבו מעלי לשים בד.
אבל באותו ענין לשאר הציבור שזה רלוונטי בשבילו -
לנו יש סוכה מקרשים.
במשך שנים שברנו את האצבעות עם הנעצים. עוד לא ברור מה היה יותר קשה, התליה או ההורדה.
לפני כמה שנים, מישהי הציעה לנו להשתמש ביורה סיכות. אין ספק שזו היתה עבודה הרבה יותר קלה, לפחות בתליית הקישוטים. אך לאחר שנתיים-שלוש שהשתמשנו בדרך זו, כל הקירות היו מחוררים, ואמרנו שהם לא יחזיקו מעמד במצב הזה עוד הרבה שנים.
ולפני 3 שנים אחותי הציעה רעיון (ראש של גננת..) וקנינו שטיח סקוטש. העבודה הקשה בשנה הראשונה היתה חד פעמית - לחתוך את השטיח בגודל המתאים ולהדק אותו לקירות, ומאז כל שנה הקישוטים אצלינו נתלים עם סקוטשים. עבודה קלה בתלייה, בהורדה לא פחות. אין את הבעיה שאולי משהו נתלה עקום, מיד מזיזים ומשנים בקלות.... בקיצור - עבודה קלה ומומלצת לכולם!

• הוסף לסימניות
את הסיכות ממהדק הקיר מורידים עם סכין מטבח חדה. החולץ שנמצא במהדק עצמו עבה מידי ולכן קורע את הבד.

שמעתי היום רעיון חדש: מישהי הראתה לאחותי שהיא מדביקה עם דבק חם לבד. היא אומרת שהוא יורד בקלות מאוד ולא משאיר שום סימן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אייטש די;648960:
את הסיכות ממהדק הקיר מורידים עם סכין מטבח חדה. החולץ שנמצא במהדק עצמו עבה מידי ולכן קורע את הבד.

ומה עם החורים בדיקטים?
אנחנו היינו מוציאים את הסיכות עם סרגל מתכת או עם החולץ שבמהדקים קטנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;648970:
ומה עם החורים בדיקטים?
אנחנו היינו מוציאים את הסיכות עם סרגל מתכת או עם החולץ שבמהדקים קטנים.

לא רואה אותם כמשמעותיים, אבל אם את אומרת... בדיקטים החדשים ;) נחפש אולי פתרון אחר

• הוסף לסימניות
>ודה לכם

אבל יש לי קיר יפה וצבוע ממ שמעכשיו לא נראה לי שיש צורך לשים בד על קיר מעולה
שמים בד ליפות את הסוכה כשזה קרשים או משהו אחר שלא נראה מי יודע מה

אבל קיר לבן יפה ובוהק מה הבעיה איתו?

• הוסף לסימניות
לגבי תליה על סדינים יש את הפטנט הידוע (כמדומני שהופי בפטנט רשום של המודיע)
לחבר לכל קישוט 2 או יותר מלבנים קטנים מבריסטול שמחוררים בחור ע"י מנקב חורים, ואז בתליה פשוט מכניסים סיכה לחור תוקעים בבד ומוציאים חזרה לחור, פטנט עולמי, מנסיון!!
מקווה שהובנתי.

• הוסף לסימניות
מיכל, באיזה צבע השטיח סקוטצ'? אתם מדביקים אותו על כל הדופן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pessi&chani;649340:
לגבי תליה על סדינים יש את הפטנט הידוע (כמדומני שהופי בפטנט רשום של המודיע)
לחבר לכל קישוט 2 או יותר מלבנים קטנים מבריסטול שמחוררים בחור ע"י מנקב חורים, ואז בתליה פשוט מכניסים סיכה לחור תוקעים בבד ומוציאים חזרה לחור, פטנט עולמי, מנסיון!!
מקווה שהובנתי.
מצ"וב דוגמא:

• הוסף לסימניות
סליחה הנה:

קבצים מצורפים

• תלית קשוטים.jpg
    KB 51.6 · צפיות: 51
  • הוסף לסימניות
שטיח סקוטש בסוכה ממש מחזיר אותי לגן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אייטש די;648960:

שמעתי היום רעיון חדש: מישהי הראתה לאחותי שהיא מדביקה עם דבק חם לבד. היא אומרת שהוא יורד בקלות מאוד ולא משאיר שום סימן
איך מורידים דבק חם מבד? אני כל שנה מדביקה קישוט אחד שבנוי על הזוית של הסוכה עם דבק חם ולא יורד לי מהבד רק מהקישוט לכן אני מקפידה כל שנה מחדש שהבד יעמוד באותו כיוון כדי שלא יראו את הדבק חם משנה שעברה ומדביקה עליו שוב את הדבק החדש...
הייתי שמחה לשמוע שאפשר להוריד אותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלף;649356:
מיכל, באיזה צבע השטיח סקוטצ'? אתם מדביקים אותו על כל הדופן?

בצבע בז' בהיר. הדקנו אותו עם יורה סיכות על כל הדופן מקצה לקצה בשנה הראשונה שעשינו את זה. ומאז זה נשאר קבוע על הדיקטים.

נכתב ע"י יאיר;649413:
שטיח סקוטש בסוכה ממש מחזיר אותי לגן

לכן נתתי קרדיט על הרעיון לאחותי הגננת.... :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה