להדליק את הדמיון | פרסומות ישראליות מדהימות

וכמ"ש מוהר"ן לפני שהתחיל לספר סיפורי מעשיות, שיש אנשים שישנים כל ימיהם, ואינם יודעים כלל...
(זה בהחלט מסקרן לחשוב, מה היה קורה אם כל החסידויות היו צריכות לנפק סלוגנים ומוטואים, כמו שברסלב מייצרת חדשים לבקרים... לא ככה?)

נכתב ע"י תא חזי;2395479:
יש מצב לתרגום?

כשמכשיר חשמלי כמו פלאפון נרטב- ממליצים להכניס לתוך קערת אורז
תרופת סבתא ידועה, שהאורז שואב נוזלים.

כאן האורז בצורה של פלאפון, בתוך קערת מים- היפוך המצב.

לא הבנתי עד הסוף.
אם המכשיר עמיד במים,
לכאורה האורז מיותר לחלוטין.
מה התפקיד שלו בתמונה?
נניח אם היו שני מכשירים שצוללים שם
אחד 'מצופה' אורז, והשני- גלקסי 7 לא,
זה היה מסתדר לי יותר.

מה פספסתי?

נכתב ע"י גוגלית;2395554:
לא הבנתי עד הסוף.
אם המכשיר עמיד במים,
לכאורה האורז מיותר לחלוטין.
מה התפקיד שלו בתמונה?
נניח אם היו שני מכשירים שצוללים שם
אחד 'מצופה' אורז, והשני- גלקסי 7 לא,
זה היה מסתדר לי יותר.

מה פספסתי?

המודעה משדרת לך שהמכשיר לא יינזק כי הוא עמיד במים. כביכול יש לו ציפוי אורז מובנה...

נכתב ע"י ארנבת;2395784:
המודעה משדרת לך שהמכשיר לא יינזק כי הוא עמיד במים. כביכול יש לו ציפוי אורז מובנה...

לא מדויק,
שימו לב כי האורז כאן הוא במצב הפוך מהנורמה - אורז עמיד במים -הוא דווקא לא סופח מים!!! ועוד נופלים גרגרים יבשים למטה.
הרעיון שכמו שאורז כשהוא במים אמור לספוח אליו את המים ולהתנפח, וכאן זה לא קורה! וזה המצב של הגלקסי, יהיה במים ויחזיק מעמד.

הגלקסי מאוד חזק! כל אחד שהפלאפון שלו נרטב אי פעם יכול להבין אותה. (וזה לדעתי קהל היעד)

נכתב ע"י אחת אחת 11;2396555:
הגלקסי מאוד חזק! כל אחד שהפלאפון שלו נרטב אי פעם יכול להבין אותה. (וזה לדעתי קהל היעד)

זו הדרך שלך לברר אם אף פעם
לא נרטב לי הסלולארי?

נרטב.
אבל לא בשבילי הטקסים עם האורז.
אז אני אפילו עוד יותר קהל..

מי שנרטב לו הפלאפון, ושם אותו באורז חמישה ימים והוא עדיין לא קם לתחיה, יקנה מן הסתם את הגלקסי הזה. (הוא הוא משתמש בסוג כזה של מכשיר...)

..

..

לא יודע אם העלו, די מוכר

קבצים מצורפים

• creative1.png
    creative1.png
    KB 68.9 · צפיות: 601
  • creative1.png
    creative1.png
    KB 68.9 · צפיות: 643
  • creative1.png
    creative1.png
    KB 68.9 · צפיות: 572
לקח לי זמן לקלוט.
הברקה גאונית!

נכתב ע"י ערמונים;n4895898:
אפשר הסבר?
(לא הביישן למד...)

האנשים נראים כמשחקים שחמט, אך במקום זאת יש לפניהם פיצה.
המסר: תחשוב טוב, תראה שהפיצה שלנו הכי טובה.

אני חושב שהכוונה היא לאיזה חתיכה לקחת בפעם הבאה, כדי לקבל את החתיכות הכי גדולות. שים לב שהחתיכות נלקחו שלא כסדר, אלא כתחרות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה