- הוסף לסימניות
זהירות.
ישן מאוד, לא יודע אם כבר העלו.
ישן מאוד, לא יודע אם כבר העלו.
היה פה פעם סרטונים של בייגל בייגל-יש למישהוא אפשרות להעלות אותם? לא מוצאת...
תודה
יש לך אולי את הפרסומת של מיקרוסופט שמנגנים על כלים שונים במשרד?אף פעם לא התעמקתי באשכול הזה, עכשיו במקרה הצצתי ונפגעתי...
יש לי תיקיה מלאה פרסומות (קליפים) מהם טובים יותר מהם פחות,
יש ביקוש?
תביאו בחשבון שאני לא יודעת מה העלו בכל האשכול, אז יש מצב שאני יחזור על דברים שהעלו.
זה פרסומת של hp לא של מייקרוסופט.יש לך אולי את הפרסומת של מיקרוסופט שמנגנים על כלים שונים במשרד?
כוסות מלאות מים וכו'?
אני מחפשת את זה זמן רב לצורך מסוים ולא מוצאת..
היה פה פעם סרטונים של בייגל בייגל-יש למישהוא אפשרות להעלות אותם? לא מוצאת...
תודה
דווקא המקור של זה ישראלי...לא ישראלי אבל חזק!
צפה בקובץ המצורף 326840
מצורף קישור לג'מבו (לא הצלחתי להעלות לכאן ישירות)יש לך אולי את הפרסומת של מיקרוסופט שמנגנים על כלים שונים במשרד?
כוסות מלאות מים וכו'?
אני מחפשת את זה זמן רב לצורך מסוים ולא מוצאת..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים