כללי להוסיף עניין

• הוסף לסימניות
מצורפת סקיצה של מדבקה שצריכה להיות על סטנד של דיסקים.כל הפרטים נמצאים שם-אני רוצה להוסיף עניין מבחינה עיצובית-אבל שישאר ברור פשוט ולא עמוס מדי.
אשמח לקבל עצות.אשריכם!

קבצים מצורפים

• madbeka lastendim up.jpg
    KB 709.1 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
לפני העניין

הצל של האותיות מכביד, הוא רחוק מדי לדעתי
תוסיף איזה רקע בפוטושופ, כמה מריחות של מברשת בצבעים מתאימים ואיזה פילטר מעניין

• הוסף לסימניות
הייתי ממליצה לא למרכז את הלוגו.תנסה לשים אותו בצד בצורה שישב טוב

• הוסף לסימניות
הייתי משנה את הכיוון של הלוגו לצד שמאל וגם מחליפה את הפונט של הכיתוב למטה.

• הוסף לסימניות
רעיון נחמד.
ובשביל העיצוב... שלא ישאר ריק מהצדדים ומשעמם, עדיף שתעשה זאת לגובה ולא לרוחב (בין כה זה על סטנד לא עד שולחן), תגדיל קצת יותר את הלוגו, ומתחתיו תסדר בשורות קטנות קצת יותר את כל הכיתוב. לדעתי זה יהיה מוצלח ביותר, שווה לנסות.
מחכה לסקיצה הבאה...

• הוסף לסימניות
המידות של המדבקה מדויקות וחיבות להשאר בצורה כזאת...

• הוסף לסימניות
אם ככה, זה ענין אחר.
כרגע, אני צריך לצאת ואין לי הרבה זמן לחשוב. אולי תנסה לשים את הלוגו באמצע המדבקה, ומצד ימין תכתוב "הבית של" וכו', ומצד שמאל של הלוגו תשים את הטלפון והכתובת. ותכוון את הכיתובים מצד ימין ומצד שמאל קצת לכיוון מטה, ואולי תוסיף איזה עיטור עדין מעליהם באפור קצת מטושטש.
מקווה שעזרתי קצת

• הוסף לסימניות
בשביל שיהיה מסקרן ומעורר עניין:

שים את הלוגו בצג שמאל של המדבקה, כמעט לכל הגובה, קצת רווח מלמעלה ומלמטה וקצת יותר - משמאל.

מימין ללוגו ועד סמוך לקצה הימני - 2 שורות:
הבית של...
כתובת אתר ומס' טל' - שורה זאת בגודל פונט קטן יותר, כך שיתיישר דו-צדדי עם השורה העליונה

את הכיתוב כדאי, לדעתי בפונט מחוספס כלשהו. זה יעורר עניין אך יחסוך הצורך בהצללות/ עיטורים/ רקעים וכדומה.

• הוסף לסימניות
אני הייתי לוקחת brush באילוסטריטור בצבע ירוק הזית הזה, ועושה מלבן (שיעמוד מקצה לקצה, תלוי אאיפה הלוגו יהיה) עם סיום של הbrush ועל המלבן שמה את הטקסט בלבן עם צל (צל קרוב יותר),
בתיאוריה זה נשמע טוב,
צריך לנסות לראות אם זה נראה טוב,
אבל לדעתי ילך פה טוב משהו "מחוספס",

או לקחת אחד האלמנטים מהלוגו ולהגדיל עד שחלק יצא החוצה מהעיצוב, בשקיפות גבוהה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה