דרוש מתכון להוציא יקר מזולל- או: מה אפשר להכין לשבת עם קוסקוס?

• הוסף לסימניות
פתחתי ושפכתי לקערה (רטובה...) שקית קוסקוס
אז אני צריכה להכין אותה.
אבל קוסקוס מרגיש לי יומחולי.
מה עוד אפשר לעשות איתו? (לא למלא עוף. הפשטתי אותו כבר.)

אם לא יהיה לי רעיון אחר, אכין ממנו סלט עם חמוציות, אגוזים, ובצל סגול (ובטטות- ככל שיתיר לי הזמן)

• הוסף לסימניות
ברור שזה ה---אוכל לשבת.
להכין סיר עם רוטב אדום מלא ירקות כרעיים. להשים חומוס, בצל, תפו"א, גזר, קצת קישוא ודלעת וכוסברה..
אחד הדברים!

• הוסף לסימניות
אל תצחקי על הרעיון הפרוע...
אולי שיהיה בסיס למילוי חצילים?
כמו מוסקה וזה במקום האורז

• הוסף לסימניות
@אוריגמי את יכולה לך ערבב עם ירקות קלויים או נגיד גזר וכאלה. יכול להיות טעים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@אוריגמי
שלא ירגיש לך יומחולי... אכלתי בחתונה יוקרתית באולמי קונקורד תוספת לעיקרית-קוסקוס!!!
אבל איזה קוסקוס.... הכינו אותו מתקתק עם בצל מטוגן, ונגיעות של קינמון ורום.... היה מעדן!!! והצבע היה סגלגל כזה...

• הוסף לסימניות
ממליצה על קינואה במקום קוסקוס לשבת.
הולך עם אותם דברים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה