להוציא קבלה לפני קבלת התשלום?

• הוסף לסימניות
ככה מבקשים ממני, בעילה שאי אפשר להוציא את הכסף מחשבון המוסד לפני שיש קבלה.

אני מוגדרת כעוסק פטור, אין לי חשבוניות מס אלא רק קבלות.

אם זה אפשרי, איך אפשר לעשות את זה טכנית? אני אמורה, הרי, לציין כיצד התקבל התשלום.

• הוסף לסימניות
בחיים אל תוציאי קבלה לפני שקיבלת כסף
תוציאי חשבונית ותגידי שאחרי שתקבלי את הכסף יצא קבלה.

• תודה
Reactions: yz
  • הוסף לסימניות
איך אפשר להוציא חשבונית לעוסק פטור???

• הוסף לסימניות
איך אתם מוציאים קבלות? יש תוכנה חינמית נראה לי ריווחית, שם אפשר להוציא חשבונית בלבד.
(יש שם 3 אפשרויות
1. חשבונית.
2. חשבונית +קבלה
3. קבלה
וכל פעם עושים מה שצריך.)

• הוסף לסימניות
אני בYPAY

• הוסף לסימניות
שלחתי "הצעת מחיר"...
מקווה שזה יספק. לא מצאתי דרישת תשלום, מצד שני - החשבוניות לא מסומנות כחשבוניות מס דווקא.

• הוסף לסימניות
מבחינה חוקית לעוסק פטור שרוצה להוציא חשבונית ואין לו תכנה וכאלה, אלא רק ידני-
אפשר פשוט להקליד מסמך בוורד בשם "חשבונית דרישה לתשלום"
עם כל פרטי העוסק פטור- שם העסק, מס' העסק, לכבוד, סכום, עבור וכו'
וזה בדיוק אותו דבר כמו חשבונית ממוחשבת.
בכל מקרה לעוסק פטור אין חשבונית מס.
מקווה שהובנתי..
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מוציאים חשבונית עסקה - דרישה לתשלום.
קבלה, כשמה כן היא. ניתנת לאחר קבלת תשלום.
חוקית אסור לכתוב קבלה ללא קבלת תשלום.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כמו שכבר כתבו אין להוציא קבלה לפני קבלת התשלום בפועל.
להוציא מסמך בוורד "דרישה לתשלום" יכול להיות בעייתי היות וזה מסמך שקשור להתנהלות העסק וחייב לעמוד בדרישות ספר כרוך וכדו'.
לכן הצעת מחיר, חשבון, וכדו' מתוכנה מאושרת נראה לי הכי פשוט

• הוסף לסימניות
אני גם עוסק פטור
את צריכה להוציא 'חשבונית עיסקה'
שזה יש אפשרות בעוסק פטור (זו לא חשבונית מס)
קבלה תוציאי רק אחרי התשלום!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה