דרוש מידע להורדה - הוידאו המלא ממעמד סיום הש"ס ביד אליהו

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להשיג את המצגת שהוקרן שם?

מעל חצי שעה

מתוך תיאור שידור החי בערוץ יוטיוב ארהב:

במהלך המעמד תוקרן גם מצגת מיוחדת ומרגשת "הִנֵּה יָמִים בָּאִים" שהוכנה ע"י ר' מרדכי צין ור' יוסי פולק שתתפרש לאורך כ-30 דקות ותנוע בין שתי מלחמות העולם, כשהיא מתארת את המכה הגדולה שניחתה על יהדות אירופה המעטירה. המצגת המיוחדת, שמשלבת מציגים חיים על הבמה, מביאה באופן נוגע ללב את סיפורם המיוחד של אב ובנו שהיו בכינוס הגדול בווינה בשנת תרפ"ג, ומסיירת בין תחנות שונות בדברי ימיה של יהדות אירופה ערב חורבנה הגדול, וממחישה את חשיבות דף הגמרא להמשך שלשלת הדורות

החי https://www.youtube.com/watch?v=mJ39mccHEOM

• הוסף לסימניות
מישהו הצליח להוריד?

• הוסף לסימניות
המצגת לא תשוחרר לציבור עד שלא יגמרו כל כנסי דרשו, הכוונה לעוד חודש בערך.

• הוסף לסימניות
מאד מוזר, כרגע ניסיתי ויורד לי מצויין.
אולי תפרטו בדיוק מה הבעיה?

כותב לי באנגלית "בשבילך הסרט הזה לא מתאים..."
אמרו לי פעם שקשור לחסימה וזה מוזר, כי מה שפתוח בנטפרי פתוח גם אצלי

יש אפשרות להעלות לג'מבו?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להעלות לג'מבו?
אולי מחר יהיה לי זמן, אבל האמת שאף פעם לא השתמשתי בג'מבומייל.
יש קישור לעמוד כלשהו כדי להעלות קבצים? אין לי מושג איך מגיעים לזה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה, אבל כתוב לי:
"הקבצים שבחרת לשלוח גדולים מהמשקל המרבי הניתן להעברה ללא עלות.
כדי להמשיך בהעלאת הקבצים עלייך לרכוש מנוי או קודי העלאה"

יש דרך נוספת להעלאת קבצים?

אולי למאג'יקוד?
אבל אין לי מושג איך עובדים איתו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bra:
שמעתי שמשהו מכר כרטיסים מזוייפים.
חילול ה' גדול.

מכיוון שזייפו 4000 כרטיסים המשטרה לקחה פיקוד על האירוע ולא הכניסו גם את מי שהיה לו כרטיס
וגם רבנים ואמנים המתינו בחוץ בגשם זמן רב
הרב בעדני והאדמו"ר מצאנז חזרו לבתיהם כלעומת שבאו

• הוסף לסימניות
לצערנו היו כאלו שהדפיסו העתקים של כרטיסים וגזרו מידי מדויק
ע"ח אחרים שהגיעו ונשארו בחוץ כי "הכרטיס שלהם כבר נכנס"...
עצוב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה