כללי להורדה שער וילנא ויקטורית

• הוסף לסימניות
א) זה שלי ומותר להשתמש עם זה.
ב) בכל אופן אני לא יודע איזה הפסד שיהיה לי אם ישתמשו בזה
ג) יש לי עוד שערים מקוה אי"ה בקרוב להעלות עוד.
והברכה אחת הוא לכולכם שתצליחו ותוציאו לאור הרבה ספרים - תשתמשו בזה - לעשות ספרים הרבה אין קץ - עם שערים יפים בבחי' זה קלי ואנוהו

• הוסף לסימניות
ישר כח, אף שאין לי בזה שימוש כרגע, התרשמתי מהפירגון ונדיבות הלב, וטוב עין הוא יבורך.

• הוסף לסימניות
edart, הבנתי שההשראה להביא חינם את השער הוא כדי לקיים 'זה קלי ואנוהו'... פלאי פלאים, אין הרבה אנשים כאלו... כנראה שאתה עוסק במקצוע כתחביב ולא כהכנסה!!!

אני מציע לכל מי שישתמש בזה לביא קרדיט לedart בעמוד 2 של הספר!!!

• הוסף לסימניות
תודה... אין מילים...

• הוסף לסימניות
איזו נדיבות לב!!!
היכן אפשר למצוא עוד אנשים כאלה כמו האיש הזה (בהשפעת החודש נובמבר...)

• הוסף לסימניות
ישר כח גדול
זה באמת עזרה גדולה לי שעורך ספרי קודש ולא יכול להשקיע כסף רב בשערים

• הוסף לסימניות
רב תודות ופשוט אין מילים, איזה השקעה ודיוק, זהו לימוד זכות ומליצות טוב על עם ישראל שאין כדוגמתו,
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה רבה! אין מילים להודות.....!

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול (אין לי בכלל נסיון בסוג כזה של עבודות) עושים את השערים הללו ממש מהמסד? או שמשתמשים באוביקטים מוכנים ומשלבים? ואם עושים את זה מהבסיס - איך???

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות להמר את השער הליבורנאי המוכר (חושב מבית אמוזג - בכלל לא מסובך בפרט ביחס לוילנאי) דרך trace? נסיתי פעם פעמיים ולא יצא משהו מיוחד
כמובן אלף תודות על השער הנפלא פלאי פלאים שלא איבד טיפה מן המקורי

• הוסף לסימניות
תנסה להמיר אותו עם התוכנה הוקטורית ש'מקארתור' העלה.
זה אמור לצאת הרבה יותר טוב.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
השער הליבורנאי
(יש לי גירסא ברזלוציה ואיכות גבוה יותר)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 120.1 · צפיות: 78
  • הוסף לסימניות
חבל על ששילמת לעשותו, כי יש לי אותו דבר וגם אני עשיתי מן הסתם כמו שאתה עשית

• הוסף לסימניות
לא להאמין... גם לי אין בזה כרגע שימוש אבל גם אני כקודמי התרשמתי מאד מהנדיבות.

• הוסף לסימניות
צריך לעבוד אותו מחדש, ואז לנדב אותו כמו שער עוז והדר

• הוסף לסימניות
אני צריכה דחוף את התמונה הזו ואני לא מצליחה לפתוח. מגיע לי בתור קובץ rar ואין לי אפשרות לפותחה.
יש לכם עיצה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RUCH;1141199:
אני צריכה דחוף את התמונה הזו ואני לא מצליחה לפתוח. מגיע לי בתור קובץ rar ואין לי אפשרות לפותחה.
יש לכם עיצה?

להתקין תכנת 7-ZIP או WINRAR

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה