להוריד ולשמור מאות קבצי קול וצלילים למצגות ולסרטים

• הוסף לסימניות
לאחר שהצטבר אצלי עשרות ומאות קבצי קול
חשבתי אולי להועיל לציבור להעלות לכאן את החומר שיש שלי לתועלת הכלל
אני יעלה תיקיה תיקיה כמה שמסודר אצלי...

כלי נגינה

קבצים מצורפים

• קולות גסים.rar
    KB 532.9 · צפיות: 1,014
  • כלי נגינה.rar
    6.7 MB · צפיות: 1,043
  • הוסף לסימניות
שונות...
בועות גרזן דינג דלת נטרקת דלת נסגרת דפיקות דריכה ויריה הצתת גפרור התנעת רכב וואש וואשים זכוכית נשברת זמזום גבוה חפץ מתכת נופל חפץ נופל חרב מדורה מזיגת קולה מטבע מכה מכת מתכת ניצוצות סריטה פחית קולה פיצוץ פנצ'ר באופניים צליל אמצע צפצוף התראה קול נץ רובה ריקושט שריקת כדורים שריקת זיקוק רדיו APPLAUSE CAMERA

קבצים מצורפים

• שונות 2.rar
    6.1 MB · צפיות: 1,023
  • שונות 3.rar
    6.8 MB · צפיות: 921
  • שונות.rar
    2.7 MB · צפיות: 884
  • הוסף לסימניות
שלום,הקבצים שהעלת יעזרו לי מאד,אך אני לא מצליחה לפתוח אותם,יש לך אפשרות לעלות ברך אחרת?תודה.

• הוסף לסימניות
שלום,הקבצים שהעלת יעזרו לי מאד,אך אני לא מצליחה לפתוח אותם,יש לך אפשרות לעלות ברך אחרת?תודה.
זה יורד כארכיון.
יש צורך לעמוד עליהם>לחצן ימיני בעכבר>חלץ אל.. >ואז נוצר תיקייה עם אותו שם ויש גישה לקבצים.
ללא שם.png

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
לאחר שהצטבר אצלי עשרות ומאות קבצי קול
חשבתי אולי להועיל לציבור להעלות לכאן את החומר שיש שלי לתועלת הכלל
אני יעלה תיקיה תיקיה כמה שמסודר אצלי...
יש לך או למישהו סאונד של קולות לימוד? חברותא או שאון בית מדרש וכדו'?

• הוסף לסימניות
אני זקוקה לכל מה שהורדת כאן,אך לא מצליחה לפתוח. ולשמוע..הדף באנגלית ולא מבינה כלום.

• הוסף לסימניות
אני זקוקה לכל מה שהורדת כאן,אך לא מצליחה לפתוח. ולשמוע..הדף באנגלית ולא מבינה כלום.
תתקינו תוכנת חילוץ בעברית.
כמה סיביות מערכת ההפעלה שלכם? (32 או 64).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה