להוריד קיר בטון

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול מישהוא יכול להמליץ על צורה הכי טובה להוריד קיר בטון עובי 20 קנגו -ניסור

• הוסף לסימניות
אנחנו בעבר, שמנו מתחת ספות שהיו בדרך לפח, כדי שגם הרצפה לא תפול לשכנים :eek:

• הוסף לסימניות
קודם כל אישור מהנדס.
ואח"כ כמה שעות עם קונגו ורעש מחריש..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניוזמן;2040428:
מי אמר מבחינת הנדסה שאפשר

יש לזה פיתרון פשוט שראיתי בכמה מקומות שעשו אותו וזה עבד.
מורידים את הקיר ואח"כ בודקים אם יש סדקים במקומות אחרים בבנין.
אם אין סימן שהכל בסדר (לפחות ככה חושבים), ואם יש סדקים מתחילים לברר מתי הם הופיעו לראשונה, כי זה כנראה מהשיפוץ של השכנים מקומה שלישית שעשו רעש נוראי עם מקדחה, זה בטוח לא קשור לעמודון הקטנצ'יק שהורדנו שהיה בס"ה אולי במקסימום 30ס"מ.

וזהו.

• הוסף לסימניות
התפרצות לדלת פתוחה:
מה חושבים (בעיקר אצל החרדים:() כשחופרים מתחת בנינים, מוסיפים קומות, נכנסים לחללים ובדרך קורעים קירות נושאים, בונים יחידות דיור בתוך קירות תמך(!!! אגב, מה שמחזיק את קירות התמך בדר"כ זה הכובד של המילוי הפנימי כך שהם עומדים בעצם על לא כלום:eek:). העיקר שהעירייה לא תדע? למה מחכים??????????

• הוסף לסימניות
עם קונגו אבא שלי הוריד קיר בטון
רק צריך לבדוק שזה לא קירות תומכים של הבנין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tadmit;2041202:
יש לזה פיתרון פשוט שראיתי בכמה מקומות שעשו אותו וזה עבד.
מורידים את הקיר ואח"כ בודקים אם יש סדקים במקומות אחרים בבנין.
אם אין סימן שהכל בסדר (לפחות ככה חושבים), ואם יש סדקים מתחילים לברר מתי הם הופיעו לראשונה, כי זה כנראה מהשיפוץ של השכנים מקומה שלישית שעשו רעש נוראי עם מקדחה, זה בטוח לא קשור לעמודון הקטנצ'יק שהורדנו שהיה בס"ה אולי במקסימום 30ס"מ.

וזהו.

ה' ירחם!
זה משחקים של חיים ומוות
חובה!!! אישור של מהנדס

• הוסף לסימניות
הוא כתב את זה בציניות...
בכל אופן רק לאחר אישור מהנדס, תעשו טובה לכם לשכנים ותביאו ניסור יהלום ולא קונגו שקודח (ממש עכשיו על הראש שלי) בלי הפסקה, יותר יקר, אבל שווה.

• הוסף לסימניות
אני הורדתי כששיפצתי כמעט את הכל עם ניסור יהלום.
יותר יקר, אבל הרבה יותר בטיחותי.
הייתה קורה יורדת (שירדה מהקורה עוד קצת למטה, כי היה שם חלון) שהמשפץ הוריד אותה באמצעות קונגו, וזה עשה לי נשקיפ גדולים וכאבי ראש... (סדקים למעלה אצל השכן מהויברציות החזקות..)
במבט לאחור, הייתי עושה הכל עם ניסור וזהו. מדוייק, מהיר ואסתטי.

• הוסף לסימניות
אם מורידים את הקיר לא במסגרת שיפוץ כללי בבית אז המחיר בין לקחת קבלן להרוס או חברת ניסור כולל פינוי - זהה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;2041297:
הוא כתב את זה בציניות...
בכל אופן רק לאחר אישור מהנדס, תעשו טובה לכם לשכנים ותביאו ניסור יהלום ולא קונגו שקודח (ממש עכשיו על הראש שלי) בלי הפסקה, יותר יקר, אבל שווה.

חחח
כמה שהייתי עייפה, אבל הרגשתי חובה לכתוב
חח
אני צוחקת על עצמי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מפקח בניה;2041476:
אם מורידים את הקיר לא במסגרת שיפוץ כללי בבית אז המחיר בין לקחת קבלן להרוס או חברת ניסור כולל פינוי - זהה

כמה נראה לך עולה ניסור יהלום לקיר 2 מטר? (דרך אגב מדובר בקיר בטון עובי 15 ס"מ ולא קיר תמך או משהוא כזה נבדק ע"י מהנדס)

• הוסף לסימניות
בדיוק עכשיו בררתי בכמה חברות, המחיר המינימאלי שקיבלתי הוא 1500 ש"ח, לפחות מי זה הם לא יוצאים.
אשמח אם מישהו יביא לי הצעה זולה יותר.

• הוסף לסימניות
באזור המרכז
אפרים ניסור וקידוח 0502438883

הכי זול

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מפקח בניה;2043021:
באזור המרכז
אפרים ניסור וקידוח 0502438883

הכי זול
קיר בעובי 15"סמ לא כדאי לקחת ניסור . כמה דפיקות אם קונגו וזה נעלם הרבה פחות אבק [נוראי] מניסור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתין;2041236:
התפרצות לדלת פתוחה:
מה חושבים (בעיקר אצל החרדים:() כשחופרים מתחת בנינים, מוסיפים קומות, נכנסים לחללים ובדרך קורעים קירות נושאים, בונים יחידות דיור בתוך קירות תמך(!!! אגב, מה שמחזיק את קירות התמך בדר"כ זה הכובד של המילוי הפנימי כך שהם עומדים בעצם על לא כלום:eek:). העיקר שהעירייה לא תדע? למה מחכים??????????
ציינת תופעה מדהימה.
אנשים מנסרים מימין ומשמאל בלי טיפת הבנה מה זה בטון, מה זה תקרה מתוחה, מה זה תקרת צלעות, כלום. בבניין שלנו ראיתי שכנים משפצים וחותכים מכל הבא ליד.
העניין הוא שהמנהדסים מלכתחילה לוקחים מקדמי בטחון ולכן הבניינים בבית שמש החפורה מחזיקים איכשהו. אבל.. צריך ניסים.
מומחד עם הקונגו מבטיח שזה יהיה בסדר, ויאללה- מנסרים.
שמעתי עדות מכלי ראשון על אולמי ורסאי הידועים. היו שם שרשת של טעויות.
אחת הטעויות הידועות הייתה- הסרת עמוד תמיכה. למה? ככה. (היו עוד הרבה, אבל.. למה לעייף את הגולשים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה